Blöta zombies och skönsång

SAMSUNG

Mängden kyla i min kropp just nu är inte att leka med! Efter att Martin åkte hem vid tre bestämde jag mig för att ta en långpromenad, och när det började regna på mig när jag kommit en tredjedel av vägen jag planerat gå så tyckte jag att jag lika så gott kunde fullgöra promenaden. Det var ju en sisådär smart idé när himlen öppnade sig och jag var blöt hela vägen från sulorna, upp för benen och inpå underkläderna. Jackan tyckte tydligen att den skulle läcka in vatten så jag hade även väta över hela magen och bröstkorgen. OJ VAD KUL. Skön promenad dock, trots att jag såg ut som en skräckclown när jag kom hem, med mascara över hela kinderna haha. Folk som mitt mig måste ju ha tyckt att jag såg helt tokig ut; dyngsur och svartkletig. Men vem bryr sig? :D Då var jag nog tokigare som gick runt i spöregnet och ylade med i låtarna jag lyssnade på, haha. Om någon hörde dåren som gick runt Pildammsparken och sjöng Alice Cooper tidigare så var det alltså jag ;)

Har gömt mig under en filt på soffan ett tag, men nu tröttnade jag på att slöglo på Top Model så tänkte spela lite MWO istället. Tröttnade dock på det också, så nu har jag en timme eller två att slå ihjäl innan jag skall gå till sängs. Finns förvisso mängder av saker jag kan göra med den tiden, men inget som lockar sådär översig mycket… Vi får se. Sätter mig nog och skriver lite, faktiskt :)

Har i alla fall haft en väldigt bra helg med Martin. Vi gick ut med ett par kollegor efter jobbet i fredags och tog en öl och åt indiskt; igår skapade vi karaktärer till Dark Heresy med halva spelgruppen och idag har vi chillat på soffan och se på film. Kan för övrigt rekommendera filmen, Grabbers. Plotten lät mycket sämre än filmen visade sig vara :) Om ni gillar Shaun of the Dead så kommer ni att gilla Grabbers :)

Borde förresten få hem och kolla på remaken av Evil Dead. Jag är dock oerhört skeptisk till huruvida den är bra eller ej – det är ju Bruce Campbell som gör hela serien liksom? Ash <3

Nåväl. Hoppas att ni har haft en trevlig helg och att ni inte blivit regnblöta in på skelettet ;) Kram på er :)