Dr. Zombie > Dr. Satan

IMAG0137_1

Idag var det ju väldigt mörka kläder, så det syns ju inte riktigt vad jag har på mig. Men det är alltså tröja och byxor, så nu vet ni. Och så har jag kängor som jag skall försöka mjuka upp lite så att jag faktiskt kan använda dem :P Det är kängorna jag, ehum, fick av mamma i födelsedagspresent FÖRRA ÅRET så det känns ju som att det nu, 1,5 år senare, kan vara läge att kanske börja använda dem. Hrm.

Drömde en massa dåliga saker om en bok som en kompis hade skrivit, som jag trodde skulle vara en barnbok om hennes son men som istället visade sig vara en jättekonstig sexbok? Den var fruktansvärd. Dåligt skriven och allt var bara dåligt. DÅLIGT.

Idag skall jag alltså FÄRGA HÅRET. Hade ni blocken redo där, intresseklubben, eller skall jag säga det en gång till så hinner ni med? …färga håret! Woop! Äntligen skall jag sluta se ut som en halvblond idiot, och istället se ut som en helröd idiot. Um. ANYWAY. Jag insåg att sist jag hennade håret var när jag och Mia tog Stormtrooperbilderna… Det var ju ett tag sedan, vilket syns i min stackars hårbotten. Det är ju inte så att jag har något direkt emot det blonda, men… det går inte riktigt ihop med det röda, och det röda ÄR snyggare.

Nåväl. Tog just en paus för lite morgonpingis med tsentral, som även tog emot brödmannen. Han (Mario) var precis lika fåordig som vanligt. Förra veckan hade han dock studerat skylten på vår dörr (”Vi är INTE tandläkaren!”) och frågade lite fundersamt ”Vad gör ni här egentligen?” :D Tandläkarskylten fungerar relativt bra, för övrigt. Vi har inte haft en tandläkarkund på en månad nu! Yay! Vi har alltså tandläkaren våningen ovanför, och pga lite oinspirerad skyltning i hissen tror kunderna att de är på rätt våning när de kliver av hos oss. De flesta är också väldigt skeptiska när vi säger att vi inte är tandläkaren; ”Är du säker på det!?” öh ja. VÄLDIGT säker, faktiskt. Jag lovar. Jag är inte tandläkare. Jag är bara zombie. Ok? Ok.

Såhär kan det se ut när man varit hos tandläkaren:

bild-40

OH SNAP

2 svar på ”Dr. Zombie > Dr. Satan

  1. Fin tandläkar/zombie-bild! :D
    Jag har också färgat håret idag för mitt röda hade också fått en lite för lång utväxt och det såg astråkigt ut. Nu är det svart! Det blir det typ varje höst…
    Ha det fint!

    • Tack! :)
      Jag har ju en sådan där hat/kärleks-relation till svart hår. Jag har ibland så sjukt svårt att bestämma mig för ifall jag skall ha det rött eller svart, och så färgar jag det svart (pga väldigt impulsiv). Så två dagar senare ångrar jag mig :D

Kommentarer är stängda.