Pirater, sprit och en dyster födelsedag

bild-66

Vill bara göra er uppmärksam på att dessa shorts är från Lindex Barnavdelning.

Det är…

  • …Talk Like a Pirate Day! Yarrrr! Playlist hittas här, feel free att lägga till bra piratmusik på den! :)
  • …min systers 34-årsdag! Tänkte tända ett ljus för henne när jag kommer hem från jobb i eftermiddag. Sakn.
  • …torsdag! Tror jag! Sedan vi började spela innebandy på måndagar har hela veckan blivit förvirrad för mig, i vanliga fall är det ju torsdag dagen efter vi har spelat innebandy men nu är det plötsligt tisdag dafuq?

Är tillbaka på jobb idag. Drömde lite konstigt under natten men bortsett från det så har jag sovit gott och kände mig utvilad när jag vaknade. Splendid! Nu lyssnar jag på salt havsmusik, går igenom backlog i mail + chat och fantiserar om frukost (2 timmar kvar men min mage vill ju fyllas NUUUUU).

Känner också att jag önskar att jag drack rom:

pumpkinfacerum3

 

Å andra sidan så hindrade inte mitt icke-drickande av tequila mig från att få fatt i en flaska av Kah Tequila (tack gsson!):

Kah-Tequila-Reposado

Dagens inlägg är alltså sponsrat av vinflaskan som läckte ut i mitt kylskåp. Eh. Srsly, undvik läckande vinflaskor. Kylskåp får en väldigt shifty lukt av vitt vin, tydligen. Ugh.

Nåvälllll. Lägg nu till er på min piratplaylist, bidra med lite låtar och glöm inte att undvika scurvy! Detta gör ni lättast genom att hälla apelsinjuice i er vodka eller lägga en bit citron i er rom. NI KAN TACKA MIG SENARE.

Tjipp och yarrrrr!