OMG lasers pew pew pew

bild-63Det är ju sant det som står på min tröja idag; det ÄR en Zombie i den! Eek! Eller vänta… det var ju bara jag. BÄSTEZOMBIE.

Idag åker jag till Göteborg, så i vanlig ordning kommer det att vara knäppus tystus här i helgen.

Idag är det fredagen den trettonde och för vissa innebär detta tydligen otur. För mig är det bara yet another friday. Kan ju vara för att jag är så ball. Eller något. Hrm.

Har snart läst ut bok två i A song of Ice and Fire. Jag läser inte så mycket som jag skulle vilja just nu, men håller på att styra upp lägenheten klokt så att jag kan sluta behöva bekymra mig över flyttkartonger och ivägenstående möbler sedan. Så fort allt är klart kan jag sitta på soffan hela kvällarna och bara läääääsa. Underbart, eller hur? <3 Och typ …dricka té och lyssna på musik och ha en massa tända ljus och filtar och wheeee. Jag gillar höst och läsning :) Bra kombo.

Nåväl. Jag vet inte om jag har så mycket spännande att skriva om idag. I går firade jag och Martin 13 månader vilket innebär att vi nu har stått ut med varandra i ÖVER ett år ;) Får krama lite extra på honom idag.

Igår var det tydligen också Video Game Day, läste jag någonstans, men jag hade annat att göra (städa) (träna) så jag hade inte tid att slå igång xboxen och få något spelat. Då har jag ju ändå typ 6 spel på kö som jag vill/borde spela igenom. Kanske fler, när jag tänker efter. Bland annat Overlord 1 + 2, Mass Effect-trilogin och Halo 4. *G4M3R GRRL* (fast det är onödigt med suffixet girl där, som att jag skulle vara mer/mindre eller annorlunda som gamer pga kön haha) Så, rättning: *G4M3R* :)

För övrigt så är jag sugen på att börja spela Mechwarrior Online men har inte känt att jag har tid till det heller. Så. Konkluderat: Färdigstädad lägenhet ger mig tid till följande: Läsning, TV-spel, datorspel. Om inte det är en morot så vet jag inte vad. STÄDA FÄRDIGT OMG.

ok hejdå

3 svar på ”OMG lasers pew pew pew

  1. Det här har överhuvudtaget inte med inlägget att göra, men jag följt bloggen ganska länge efter att jag snubblade in en dag och börjar bli så galet nyfiken på vad det är du jobbar med, har bara fått små hints här och där… Å andra sidan, svarar du inte så kommer jag uppfinna ett spännande yrke åt dig, typ… hemligt rymdprojekt :)

    • Haha :D Hej! Jag jobbar som signature developer för Procera Networks AB, och det går i stora drag ut på att identifiera datatrafik och sedan skriva en signatur för det, dvs vad trafiken ÄR för något. Får testa bland annat appar och spel :)
      Så det är inte riktigt lika ballt som rymden, men å andra sidan är det cyberspace så nästan!

Kommentarer är stängda.