Bring it on, hösten – jag är redo!

Screen Shot 2013-09-05 at 7.19.26 AM

God morgon!

Det är plötsligt torsdag. Jag vet inte hur det gick till, det var ju söndag typ …igår? Hrm.

Klockan är tidigt, jag har tagit ett beslut i ett dilemma jag har skavt på ett tag (men kommer att skriva om det på träningsbloggen sedan) och jag njuter just nu av en tyst och lugn morgon. Lägger upp planering för dagen, har väldigt många saker jag vill få gjort idag (efter jobb); städa, bygga byrå, färdigställa mitt projekt, bygga klart pappas hemsida, redigera en massa bilder till Martin… agh. Men mest troligt är det projektet jag fokuserar på, har man inte all tid i världen får man försöka göra vad man kan av den tid man har, helt enkelt.

Screen Shot 2013-09-05 at 7.22.03 AMJag lyckades på något vänster hitta inte bara en utan TVÅ ursnygga höstjackor igår! På New Yorker, båda två. Köpte bara den ena dock, den jag kände mig snyggast i. Och förvåningen i när jag har gått ner en eller två jackstorlekar sedan senaste jackinköpet. Hej, nya kropp. Jag gillar dig :) Kanske slänger upp en bild på min fina jacka vid tillfälle. Den är svart (skrällen).

Om man vill handla en snajdig latexbikini i Stormtroopermodell på Etsy nu så är det JAG JAG JAG som ligger som modell för den. Det ni! :D En gång i tiden ville jag bli fotomodell. Numera vill jag bara ha en massa snygga bilder på mig själv, men det gör mig inte det minsta missnöjd att butiksägaren blev så glad över mina egobilder att hon bad att få använda dem till sin annons. KLART DU FÅR, sade jag glatt. Och nu ligger jag där och ser ut som en modell. Hepp! :D

Ohwell. Jobb! Hejsvej vi hörs :)