Redhead bedhead

bild-51God morgon!

Nu blev det två snabba inlägg på raken här, men jag tyckte att tumblr-screeniesarna fick ha sitt eget inlägg så nyah, careface!

Dagens outfit är ett randigt linne jag köpte för hundratals år sedan, ett par fejkskinnbyxor från H&M som gick sönder första gången jag använde dem pga H&M-kvalitet så jag har sytt om dem till shorts nu och ett par ursnygga strumpbyxor med stjärnor på.

Jag mår avsevärt mycket bättre idag. Det hjälpte att få sova lite igår, och även fast det tog ett tag innan jag somnade igår kväll sedan så sov jag nästan hela natten igenom. Bra där! Jag var ytterst förvirrad när jag vaknade dock; I vanlig ordning var det en hel del saker jag skulle ha förberett igår kväll innan jag gick till sängs som gårdagens Zombie tyckte att morgonens Zombie kunde fixa istället, vilket renderade en hel del frustration över att jag inte riktigt kunde komma ihåg vad det nu var igår-jag ville ha gjort. Smartskalle. Får antingen börja göra saker när de skall göras (dvs igår) eller skriva lappar till mig själv. När jag är nyvaken är jag inte alltid på mitt smartaste humör liksom. Guh.

Och OHGODS jag åker till Gotland imorgon! Fjärilarna i min magtrakt just nu alltså <3 <3 <3 Längtar sönder. Underbara bästa finaste ö. Och underbara bästa finaste vänner + släkt. GLAD!

Det blev för övrigt smoothie till mat igår. Jag lyckades komma ut på en promenad och hamnade på något vänster på WILLYS där jag köpte på mig en massa billighetsprylar såsom rivjärn, potatissticka och shampoo. Eh. Lagom random, haha. Väldigt god smoothie för övrigt; Hallonsmoothie med liiiiiite choklad i. Asbra :3

Ok ok, sluttramsat här nu. Klockan är halv sju och jag har jobb att göra!

Pusipus :*