En annan gick ju upp för tre timmar sedan

Screen Shot 2013-07-09 at 7.21.27 AMGod morgon, trevlig tisdag, hoppas att ni inte åt några spindlar i sömnen och så vidare!

Idag är det grått ute, jag kom nyss ur duschen, är på kontoret sedan kvart över fem och har redan hunnit vara ute och springa lite. Idag skall jag äta vaniljyoughurt med banan till lunch och bortsett från det så blir det en helt vanlig tisdag på jobb. Min soleld är fortfarande FRÅN HELVETET men det verkar faktiskt hjälpa lite med aloe veran så jag smetar på det cirka en gång var femte minut (känns det som). Lyckligtvis är det en stor tub så den lär väl ändå räcka …ett par dagar… och tills dess BORDE solelden ha tynat bort och slutat besvära mig.

Gick till sängs vid halv nio igår och läste lite serier fram tills jag släckte lampan halv tio. Sov som en stock, för en gångs skull, och när klockan ringde halv fem var jag förvisso TRÖTT SOM ETT HÄRKE men jag gick upp ändå för det hade jag bestämt.

Jag kommer, märkligt nog, att sakna tvättstugan när jag flyttar. Den är awesome! Bra maskiner och riktigt bra torkrum, kan inte klaga alls :) Hoppas att det är vettig tvättstuga borta vid min nya lägenhet – skall ringa hyresvärden och be honom visa mig runt lite. Vaktmästaren kanske. Någon snubbe jag har fått nummer till, hur som haver.

Nåväl. Jobbdags! Krams och så vidare :)

2 svar på ”En annan gick ju upp för tre timmar sedan

Kommentarer är stängda.