Jordgubbar i all ära, men…

lottasöta Jordgubbar och vaniljyoughurt till lunch; jordgubbar med glass och grädde till fika men det bästa på hela dagen var ändå att få komma hem och TA AV SIG TRÖJAN. Gudars skymning jag blir sjuk på denna soleld. Det kliar och svider och skaver och surar och sticks och är bara rent ut sagt elakt. Jag vill ha kläder som täcker för jag känner mig så djäkla ful med en stor röd pentagon mitt på bröstkorgen, men när jag har det täckt så ligger det emot och bråkar med mig. Så nu sitter jag här, i min fristad, utan tröja och njuter lite av svalkan och frånvaron av stickslig bomull. Skall snart ner i tvättstugan igen dock, så då blir det tröja på (en stund) igen.

Jag har INGEN ANING vad jag skall ha på mig imorgon för att slippa besvären. Jag vill återigen ha det täckt, dels för att skydda huden mot eventuella nya solstrålar som bara vill bråka, och dels för att jag som sagt var tycker att det ser fördjävligt ut. Ack! Påminn mig att aldrig gå ut i solen utan solskyddsfaktor igen, tack.

Gnååh.

Nåväl. Efter nästa tur till tvättstugan skall jag gå till apoteket och köpa en tub aloe vera + gå till Hemköp och köpa lite bröd till kvällsmat. Kanske lyxar till det med lite hallonjuice också om nom nom. Alla vägar bär till Rom men alla bär bärs till min mun! Hrrm.