Morgontramsigt inlägg

Screen Shot 2013-06-19 at 7.48.19 AM God morgon, hej på er, trevlig onsdag och så vidare! Jag har just ätit en banan och druckit en halv kopp té, lyssnar på Mandragora Scream och försöker vakna till liv. Även idag hade jag satt klockan på ringning JÄTTETIDIGT men när klockan ringde så sade jag bara ”Fuck it!” och vände mig om i sängen, med planen att gå upp vid det andra larmet (en timme senare). Lyckades dock upptäcka (i tid!) att det andra larmet inte var satt, men det löste sig. När klockan sedan ringde igen var jag dödstrött och ville mest skrika, men jag gick upp ändå som en duttig zåmbi och nu sitter jag som sagt var här med en kopp té som snart kallnat och med ett enormt sug på frukost och så vidare. Hej. Igen. Eh.

Imorgon tar jag bussen till Göteborg för att fira Midsommar med Krabban ♥ I alla fall HOPPAS jag att det är vad jag gör, för tydligen så är det en massa busstrejker på gång och jag vet inte ifall de drabbar Bus4You. Jag mailade dem och frågade, för om de tänker strejka får de banne mig ge mig pengarna tillbaka så att jag får ta tåget istället. VILL INTE ÅKA TÅG. Åhh, blir stressad bara av att tänka på att åka tåg. Det lär ju vara hets som fan på tåget nu precis innan Midsommar :( Eller är det lunkers puckers när man åker med typ tolvtåget? Men åååh då kommer jag till Göteborg för tidigt för då har inte Martin slutat än och vad skall jag då göra i ett par timmar på CENTRALSTATION graaaagh. Så jag hoppas väl mest att bussen faktiskt kommer att gå som den skall. Annars blir jag en ledsen och stressad och ångestig Zombie. Halp!

Anyhoo. Talade med Sega på telefon igår och vi tyckte båda att det var en ypperlig idé ifall jag och Das Krabbmeister kommer dit på fika på söndag så att jag får träffa min brorson! Yay! Han är snart två månader gammal och jag har tänkt på honom dagligen. Vill ju klappa mini-Hellberg! ♥ Bebisssss.

Idag blir det innebandy och jag tänkte LÅTA BLI att skada mig igen. Skall pipa iväg ner på Apoteket om en stund och köpa en stödstrumpa (köpte en för ett par veckor sedan men den blev kvarglömd i en gympahall i Varberg mutter mutter), jag har nya STABILA inneskor som inte går lika lätt att välta i och jag tänker vara enormt försiktig med hur jag sätter ner fötterna. Håll tummarna för mig, snälla ni. Trampar jag snett igen är det nog slutet på min innebandykarriär för ett par månader framåt…

Om två månader (lite mindre) firar jag och Crabbylicious ett år. HUR BRA? :D Jag kom på en jättesnajdig idé relaterat till det, men det tänker jag inte säga mer om här eftersom han faktiskt läser här ibland och jag vill inte att han får veta mer förrän senare, mwahaha. Men gnåh. Ett år av finfin kärlek och knipsarkramar och allt bra i världen. Så glad med honom <3

För övrigt firar jag strax ett år på jobb också. Woop! Då tänkte jag nog bjuda på något gott. Cupcakes eller paj eller kaka eller något bra. Mest pepp på cupcakes. Göra något kul, zombierelaterat. Kanske göra kyrkogårdscupcakes igen..?

De här ni vet, VÄRLDENS SNYGGASTE CUPCAKES dör:

Screen Shot 2013-06-19 at 8.00.04 AM

 

Okej, nu skall jag dra i mig det sista av det nu nästan iskalla téet och sedan jobba vidare. Hejsvej!

3 svar på ”Morgontramsigt inlägg

    • Argh! Dålig timing… Bus4you säger iaf att deras bussar skall gå normalt, så får hoppas på det. *håller tummarna*

  1. Himla tjusiga cupcakes!
    Sv: Ja det var väl samma sak för mig där, men böckerna BLEV ju vänner… ändå:) Jag har blivit ganska bra på att hantera separationsångest men kan börja gråta när jag läser böcker jag läste för längesedan för att det verkligen känns som att återse en gammal vän:)

Kommentarer är stängda.