Jag är inte en fågel

bild-48

Eh ja, bilder på svanar två dagar i rad nu. Folk måste ju undra huruvida jag förvandlats till en svan eller något, amirite? Huh? HUH?! Ok. Det har jag inte, jag lovar. Jag är fortfarande en zombie, så ni behöver inte oroa er att jag skall knipsa er med näbben osv.

Iskallt idag också. Solen skiner, som ni kan se på bilden här ovan på svanen som INTE är jag, och det är relativt varmt när man är rakt i solskenet, men så fort det blir skugga så kyls man ner dirrmode. Så här sitter jag och fryser och börjar nästan längta efter varmare väder, även fast jag vet att jag så fort värmen slår till igen kommer att börja sura och längta efter hösten. Vädret hörni. Man är ju aldrig nöjd! Det är antingen för blött eller för torrt, för kallt eller för varmt, för blåsigt eller för dimmigt eller whatnot. Aldrig rätt. First world problems.

Min lägenhet är för tillfället full av grus, eftersom mina jeans är för stora och jag måste ha dem uppvikta och det hamnar grus i byxbenen när jag går runt Pildammsparken, så jag skall dammsuga när jag kommer hem från jobb idag. Hade jag känt mig riktigt elak hade jag dammsugit vid fem i morse när jag gick upp, bara för att lite missriktat hämnas på mina djävla grannar som HELA TIDEN VÄSNAS, men det hade även stört alla andra stackare som inte är inblandade i min lilla vendetta, så jag lät bli och räknar istället timmarna tills jag flyttar ifrån eländet.

Ohwell. Krams!