Grattis på tvåårsdagen!

bild-3

 

Tydligen är det nu två år sedan jag startade denna blogg här. Nästan 94k besökare har jag fått sedan dess, vilket är vad vissa bloggare får VARJE DAG och vad jag får på två år, haha. Men vem bryr sig om det, egentligen? :)

Det är måndag-fast-torsdag, jag åker till Göteborg imorgon (och försöker därför få tag i min bror för att se ifall vi kan få komma och hälsa på och klappa bebis) och just nu mår jag nästan lite illa, men vet inte varför.

Martin åkte hem igår, efter att ha varit hos mig sedan i fredags. Underbart! Massor av tid för oss att umgås och kramas, I like ^_^ Efter att han åkte spelade jag lite TV-spel samt joggade en sväng, och sedan kom en kollega som skulle låna min soffa över natten eftersom han flyttar till Tyskland idag, så jag passade på att utbilda honom lite i tysk musik (främst Dschinghis Khan, Knorkator och die Ärzte) innan det var dags att sova. Sov dåligt i nättras, men avsevärt mycket bättre än natten dessförinnan – både grannen ovanpå OCH grannen bredvid hade fester och deras gäster stod mest i trapphuset och skrek på varandra hela natten, samt precis utanför mitt sovrumsfönster. Skitkul, verkligen. Själva firade vi Valborg med att spela Relic med Kriss och Gsson och äta cupcakes.

Apropå håret så fyllde jag i det svarta igår. Jag avvaktar ett par månader till med att gå tillbaka till rött :)

skull