En måndag som är en tisdag

Efter en extra lång (dubblade sträckan, more or less) promenad till jobbet så har jag lyckats med konststycket att titta rakt in i solen (aj), filosoferat över hur ONT jag har i vadmusklerna idag, känt mig väldigt trött samt öppnat en flik för den här bloggposten. Hej. Godmorgon. Hur är läget med er idag?

Brännsåret jag fick på fingret för en vecka sedan har fortfarande inte läkt. Det kliar, dock. Heja! ;(

Anyway. Helgen då. Jag åkte upp till Martin i torsdags eftermiddags efter jobb (vi jobbade halvdag pga påsk), och när jag kom fram så fixade vi kvällsmat (kryddig kyckling och tzatziki) och chillade framför TV:n. På fredagen så körde vi först in till stan en sväng och tittade i lite affärer samt fikade, och sedan fick jag börja övningsköra woop woop! Körde en timme i fredags och en timme i lördags, så nu har jag fått träna på krypkörning, start/stopp av bil samt växling. Som mest körde jag på fyrans växel, eep. Så fort det går, men wheee! :D
Lördag kväll kom grabbarna över och vi firade Martin (och mig ^_^) med tårta och Munchkin Cthulhu. Jag fick ett par snajdiga tofflor i form av zombiehuvuden som ”biter” sig fast vid fötterna av pojkarna, gulle <3 De matchade min Cthulhuklänning med bravör, om jag får säga det själv! ;)
Söndagen var oerhört chill, vi slappade på soffan fram tills fyra då vi klädde upp oss och åkte hem till Martins mor på middag, där jag fick lite fler presenter mwiih! :3 Fick ett presentkort på Shock, så nu skall jag se vad jag kan få utöka min garderob med :D På kvällen såg vi Ghostbusters 2 och en dokumentär om en präst.
I går tåg jag tåget hem vid två, var i Malmö vid fem och hann innan klockan 22 med att ta cirka 13k steg. Kände mig väldigt bra :) Idag har jag dock djävligt trötta vadmuskler, så får se ifall min plan att köra w1r2 faktiskt håller eller om jag skall satsa vidare direkt. Inget ligga på latsidan här, liksom. Also; Ikväll är det ÄNTLIGEN dags för nästa avsnitt av RPDR! Det var inget förra veckan, buhu :(

Nåväl. Det var lite kort om helgen :)

Foto: Monica Hansson (2011)

Foto: Monica Hansson (2011)