När det smäller

Screen Shot 2013-03-21 at 7.11.50 AMJag vet ärligt talat inte om jag drömde eller om det hände. Men någongång under natten så smällde det till, riktigt högt, och jag tänkte att ”Det är bara i Malmö det kan smälla så högt utan att någon ens rycker till” och sedan somnade jag om. Jag TROR att det var någon som smällde igen en ytterdörr, men det kan ha varit precis vad som helst. Och jag vet som sagt var inte ifall detta var en faktiskt händelse eller ifall jag bara drömde hela händelseförloppet. Förvirrande. När det hände var jag övertygad om att det var en dröm, ni vet… jag tänkte tanken om Malmö och smällar och sedan tänkte jag ”tur att jag bara drömmer” och det kändes bra. Anywayyyy.

Idag har jag ont i knät (prolly pga knästrumpor som klämmer åt), lyssnar på Lost Horizon och funderar på att få i mig lite socker så att jag vaknar till liv. Jag klarar (typ) av att hålla ögonen öppna, men jag kan ju villigt erkänna att den där sängen där hemma känns djäääävligt lockande just nu.

Idag skall jag titta på en lägenhet jag förmodligen skall hyra över sommaren (yay!) och sedan skall jag städa hemma inför helgens kalasande. Måste även bestämma mig över tårtbaket, men det löser sig. Jag har ju hela lördagen på mig! (famous last words..?)

För övrigt så bestämdes igår regeln ”Man får inte ljuga i rim!” efter att Perka först signar för innebandyn och säger att det är liten chans att han kommer att göra mål, och den djäveln sedan gör 1/3 av alla mål under vår speltimme. wat! Bra spelat dock, bra som fan. Hade egentligen tänkt skippa innebandyn nästa vecka pga fyller år och så vidare, men jag känner efter gårdagens episka speläventyr att så inte kommer att bli fallet. Måste spela!

Det blir ingen Dagens outfit-bild idag. Dels för att jag inte orkar, och dels för att det just nu står ett gigantiskt djäkla skåp framför spegeln. Eh. Såhär ser det ut: Svart tee med vampyrmun på, lång röd fladdrig kjol i något tunt material, glittriga ballerinaskor med leopardmönster. Yes.