Gnörghl

På tåget på väg hem från Varberg nu. Är sjukt sömnig men är hemma om två timmar. Räknar med tiiiidig sänggång, natten var inte optimal för sömn så jag har en del att ta igen. Lyssnar på lite Lords of Acid och försöker hålla mig vaken. Det går …sådär…

Planen för morgondagen är att jag och mamma skall på bio efter jobb. Mamma var sugen på att se filmen om Hitchcock och det kan man ju inte tacka nej till! :) Å andra sidan är jag ju berömt osugen på bio öht, men kanske morgondagens äventyr kan visa sig vara av det bra slaget. Morr, människor. Jag anar att jag har vissa tendenser till misantropi mellan varven. Men det är inte mitt fel att människor är så dumma!

Fredag jobbar jag halvdag, sedan dumpar mamma mig i Göteborg på vägen hem så inväntar jag Martin där <3 Good times! :) Fick låna lite nya spännande serier av Bret som jag har i en kasse här på tåget nu. Får se vad det är. Sist jag lånade serier av honom så var det Lucifer-serien och den började jag ju samla på strax därefter ;) Jag gillar mina tecknade serier ^_^ Ohwell. Over and out!

20130220-191825.jpg