Luggen var snygg men så jobbig att sköta, orka

korsetttttt

lvl 22 Zombie

Dags att sätta punkt för den här dagen. Jag är trött och stel, och jag känner att det hade varit skönt att komma i säng i tid. Jag har ägnat kvällen åt att arbeta på mitt hemliga projekt (det låter så mycket mer spännande än det är, haha, men jag lovar att visa och berätta så fort det är färdigt!)

Som alla normala och fullständigt korrekt funtade människor så, eh, sitter jag just nu och luktar på mig själv. Erm. Men ni vet, jag tog en dusch för ett par timmar sedan och mitt hår luktar godis och min hud luktar persika, så vad fan. Jag får passa på och sniffa på det medan det luktar gott :) Vore ju mycket värre om det luktade illa, liksom. Jag menar, herregud vad svettig man blir av innebandyn! Skoja inte att jag hade kunnat stoppa guldfiskar i tröjan och de hade mått bra och bildat små samhällen där på ryggslutet. Hade ju blivit lite märkligt kanske, men samtidigt bra ifall man var sugen på något litet mellanmål på eftermiddagarna… Um. ANYWAY.

Jag måste fan sluta blogga innan jag går till sängs, jag har en förmåga att spåra ur lite då haha ^_^ Såatteh… Godnatt! :)