Brrrrraaaaaaainssssss

Foto: Mia Schlyter 2011

Foto: Mia Schlyter 2011

Måndag igen. Det är kolsvart utanför fönstret men det kändes inte så mörkt när jag gick hit för en stund sedan. Halt, däremot. Det snöblaskade igår kväll när bussen anlände till Malmö, och det var halt när jag gick hem från Svävarterminalen. Halt imorse också, jag hade ett par fräcka dansmoves på gång vid ett par tillfällen, men klarade mig helskinnad och lyckades ta mig hela vägen till jobbet i vertikalt skick. Heja heja!

Jag skall till Previa om två timmar för mitt sista möte med Cathryn, och sedan antar jag att jag är färdighjälpt. Jag tycker dock att det HAR hjälpt att få prata med henne. Jag blir fortfarande väldigt stressad mellan varven, men jag har henne i bakhuvudet och kan för det mesta ta ett steg tillbaka och försöka tänka annorlunda. Martin hjälper också. Bra shit, det där :)

Idag efter jobb har jag en kul liten grej jag skall fixa, och sedan funtar jag på att färga håret igen. Det börjar komma en förskräcklig, blond utväxt jag gärna hade klarat mig utan. När kommer möjligheten att verkligen, verkligen permanent ändra färg på håret? Välj en färg och stick with it, ingen utväxt nödvändig. Yus pls?

Nåväl. Jag återkommer senare. Tjipp!

1 svar på ”Brrrrraaaaaaainssssss

  1. Hej hej! Gillar din hårfärg så mycket på kortet! Vad är det för färg? Har du färgat själv? Vill ha!! ~ Siouxie

Kommentarer är stängda.