Skrivkramp

Foto: Mia Schlyter

Jag borde börja gå runt med ett litet anteckningsblock i fickan. Kommer ofta på små spännande saker jag vill skriva här, men när jag väl sätter mig och skall posta något så står det helt still i hjärnan. Så det enda som postas dag efter dag är sömnreferat, klädfunderingar och lite skitsnack. Det är illa, jag vill ju skriva om ALLT, men min hjärna kör på scumbag brain och stabbar sönder allt jag funderar på. Hepp.

Jag funderar på att leta upp och köra en sådan där blogg-utmaning. Ni vet, när man skall under 30 dagar skriva om en massa minnen och hur man är och vad man äter och så vidare. Eller posta en bild om dagen som skall passa in under en viss kategori. Då skulle man ju kanske få lite mer spridning över de olika posterna, och inte bara skriva samma sak hela tiden?

Skulle egentligen spela lite Diablo 3 igår och försöka ta ett par levlar så att jag blir sextio någon djäkla gång, men istället kröp jag ner i sängen med laptopen och såg på Dangerous Liaisons, för jag var på humör för lite kostymdrama. Ohgods kläderna. Ohgods en ung John Malkovich i 1800tals-utstyrsel och peruker. Mjau. Vilka ögon han har! Jag tycker mest att han ser lite smått efterbliven ut i det mesta han spelar, men han funderar alldeles utmärkt som Vicomte Valmont. Lite sneda kattögon, sådär. Vackra läppar också. Och en djävla slampa är han.
Och hallå, en väldigt ung Keanu Reeves! Jag minns inte att han var så söt på den tiden. Jag menar, som Jonathan Harker i Dracula så är han ju mest …Keanu Reeves. Sådär död i ansiktet hela tiden. Sure, det var han väl i ärlighetens namn som Chevalier Danceny också, men ja. Helt OK för mig!

Alltid kul att hitta sådana där filmer där de här välkända skådespelarna är jätteunga. Som Christian Bale i Unga Kvinnor, eller Christian Slater i Heathers. Ni var så små och söööta.

Eh ja. Men ja. Ni vet. Jag är trött och har inget direkt att skriva om. Jag tror vi tar och letar upp en sådan där 30-dagars utmanings-grej och ser vad det blir av det. Eller stoppar ett anteckningsblock i fickan. Typ så.

1 svar på ”Skrivkramp

  1. Ja visst är det kul att se kända skådisar som jätteunga! Jag tycker om att se filmer med en ung Johnny Depp. Han är självklart fortfarande hot hot hot men det är ändå kul att se honom som ung för då var han hot hot hot på ett annat sätt, mer söt-sexig än manligt sexig som han är nu.

Kommentarer är stängda.