Deliver us from free will

Imorgon kväll kommer min bror hit på relativt permanent basis! Han kommer att flytta in i Robbans lägenhet, under andrahandskontrakt. Lägenheten ligger ungefär fem minuters promenadväg hemifrån mig och Nath, så det är helt perfekt :D Innan han kommer så skall vi afterworka, så kommer väl att ha fått i mig någon öl först, men iochmed musarmsproblemet så skall jag ändå inte bära utan bara sällskapa.

För övrigt kan man se mig lite som en frälsare. Jag hjälper folk att komma över sina problem. Till exempel det lilla problemet Andreas har, som inte läst Preacher. Vad gör man då? Jo, man prackar på honom en kasse med alla Preacher-album i så att han får något att läsa :) Skall peta på honom vid tillfälle och se hur det går för honom och vad han tycker. Han fick även låna Goddess av mig. Den är vettig, men inte alls på samma nivå som Preacher. Får se ifall man skall lura i honom att läsa Fables/Jack of Fables när han är klar?

Ytterligare en vecka som bara sprungit förbi. På jobbet är det full kaos, man försöker gå i två riktningar samtidigt och hamnar efter åt båda håll. Svårt att lyckas komma åt rätt håll när man inte vet var man borde gå. Har också försök lära mig manövrera min hand med handledsstödet på, vilket är lite svårt ibland. Jag märker även nu när jag skriver att det spänner i handen när jag försöker skriva normalt, men det kommer nog med tiden. Har faktiskt märkt (inbillat mig?) att det gjort skillnad med den på idag. De gånger jag har tagit av den har handleden känts öm och lealös, när jag sedan har den på så känns det bättre. Även om det bara är min goda fantasi som spelar in så känns det ändå bra att jag i alla fall kan TRO att det känns bättre.

Fick förresten massage idag! Stod med på väntelistan och iochmed sjukfrånvaro fick jag en plats! Kände när jag gick till jobbet i morse att nacken gjorde för djävla ont på högra sidan, så när jag en timme sedan fick en fråga från Sofia att ta över den tomma platsen på listan så var jag glad så det räckte till och blev över :3 Sedan sitter man förvisso och känner sig lite slö, slemmig och inoljad ett bra tag efteråt, haha, men det kommer att åtgärdas med en dusch om en stund. Varmvatten, mrrr…