Come on baby light my fire

Jag är klar med mammas broderi! Skall sätta det i ram ikväll och se hur jag gör med ryggen på det, så att det blir snyggt på något vis. Hm.

Jag har haft en produktiv dag på jobbet och löst en massa grejer jag varit stressad över. Inte ALLA saker jag är stressad över, men ändå tillräckligt för att jag skall kunna känna mig nöjd med mitt dagsverke.

Det är en timme kvar av arbetsdagen, och imorgon är det fredag. Jag skall lösa lite städ och sedan mest packa ihop veckan innan jag hoppar på tåget till Varberg och far ner till mamma. Hon skall göra smörgåstårta åt oss, hon har köpt chips (jag har som uppdrag att fixa dipp!) och sedan skall vi bara sitta halva natten och tjattra och fnissa och det kommer att bli så himla bra. På lördag kommer Ricard med hela sin skara tjejer, så jag ser fram emot att få krama mina favoritbrorsdöttrar ♥

Jag skall komma ihåg att jag behöver hämta ut mitt tyg på hemvägen, för annars är det först på lördag eftermiddag jag kan hämta det och det blir nog inte så bra ifall jag låter det ligga för länge. Jag vill ju pilla på det, se hur det känns, börja skissa på hur min kappa skall se ut. Beroende på hur jag bestämmer mig för att göra så kan det vara så att kappprojektet hamnar på hyllan så länge; jag behöver ju alltså verkligen sy tre klänningar och ett par hosor till Medeltidsveckan nästa år :))))))))))

Var är Askungens möss när man behöver dem

Nåväl. Veckan har varit helt okej trots lite dålig sömn och en del ångest. Vädret har varit fint! Vad mycket det hjälper. Det är fortfarande ljust ute ett tag till. Detta var dagens boomer-bloggande.

Jag skall ta en bild på broderiet när jag har satt det i ramen så visar jag imorgon eller så — jag har en bild på det i det skede det är just nu, men jag vill stryka det och snygga till det hela lite innan jag ger er en Färdig-bild :)

Här är ett annat snyggt broderi så länge:

Gjorde detta till Johan i julklapp vårt första år. En kombinerad Black metal- OCH VaranTV-referens! Det du.

Nåväl. En halvtimme till stängning, jag skall göra lite stängrutin och sedan kika på att röra mig hemåt MEN inom utlämningsstället för mitt paket med tyg OBS VIKTIGT OBS glöm inte, pundhuvud

Lämna ett svar