Akta igelkottarna!

Jag berättade ju igår att jag hade sprungit i fredags (och söndags! och ikväll!) men ehh i min förvirring över flertaliga försök att sätta ihop någon form av ord till meningar så sade jag ju inte särskilt mycket om det. Jag har alltså sprungit UTE, dels för att det är vad jag helst av allt vill göra och också för att jag ju alltså självklart inte hittade mitt gymkort, lol. VEM ÄR FÖRVÅNAD. Jag undrar var det ligger? Kanske på samma ställe som mitt gamla pass? :P

Lyckades ju för övrigt få tillbaka min nackspärr (FYI: Jag mixar hela tiden samman nackspärr och ryggskott så OM jag råkar skriva nackskott…!) när jag var klar hos polisen i fredags, lagom kul. Kunde knappt röra mig en stund, där. På något vis lyckades jag ju ändå både få på (det var okej) och AV (yikes yikes yikes) min sport-bh i samband med träning, så bara det var ju ett imponerande move om något. Att löpningen sedan gick så bra var mer än jag kunnat hoppas på <3 Jag kör ju C25k igen, från början. Det innebär för tillfället fem minuters uppvärmning, spring 1 minut gå 1,5 minut åtta gånger och fem minuters cooldown, så det är inget jättehäftigt. Jag får se när/var/hur/om det tar stopp, men just nu är jag förhoppningsfull och har förväntan inför detta.

Idag är det 21 grader ute, men det är inte VARMT varmt. Jag var uppom vinden igår och hämtade ner mer träningskläder eftersom jag bara hade en uppsättning kvar i lägenheten, så hemma ligger nu framlagt och väntar på mig kvällens träningskläder. För tillfället innebär detta t-shirt, men om det känns för kyligt när jag går hemåt så blir det nog en långärmad variant istället. Man blir varm av att springa (duh) men jag vill heller inte känna mig frusen och obekväm.

Det är Valborg! Jag skall inte titta på någon eld, men jag tänder nog ett ljus hemma och beundrar det efter jag har sprungit. Vi får se.

Jag köpte väldigt bra block att göra Att Göra-listor på när vi var på TGR i lördags, så jag försöker strukturera mitt kaos lite bättre med hjälp av dessa. Igen; föredrar tydlig, visuell och analog planering. Det är sådan jag är :)

Så ja. Det är tisdag, vi är lediga imorgon pga första maj, jag skall ut och springa så fort jag kommer hem och jag har ångest över saker i bakgrunden som jag behöver få löst. Jag önskar att jag var bättre på vissa saker än jag är i nuläget och jag behöver lista ut hur jag skall förbättra mig så att jag kan slippa må dåligt över det framöver. Det får vara lite luddigt detta (förlåt, Framtids-Carina) för jag vill inte ha det i klartext, men ja. Jo. Jag lever, men det är mycket ångest de här dagarna. Generellt bra mående, jag är glad och skrattar och trivs i solen och springer, men det är ju mycket mörker som hägrar också. Det jobbar jag på att parera, men ibland finns inte ork eller möjlighet att lösa saker just NU och då får man bara försöka power through.

Umm. Glad Valborg! Titta på en eld för mig, aight? :)