heca-tedemeter


Ett hålligång-inlägg, så att jag har någon form av vardags-streak going on. Jag har ~20 minuter kvar av arbetsdagen och sedan skall jag röra mig hemåt. Har åstadkommit det mesta av det jag hade på agendan för dagen men ugh, emellanåt känns det som att tiden bara rinner mellan fingrarna på en. Jag skall göra listor nästa vecka, och bara BETA AV allt jag kan. Jag är trött på att känna att jag ligger back hela tiden, så mer visuell stimulans kanske är the way to go.

Det är kyligt ute, vilket man blir lite lurad av eftersom solen ändå skiner. Jag VILL ju att det skall vara 20 grader och Dricka Öl på Uteservering-väder men ehh… Vi är inte riktigt där, än. #soon, dock!

Ser fram emot morgondagens ölmässande (dvs besök på ölmässan, inte mässande om öl även fast det också hade varit relevant och rimligt) Isis Astarte Diana Hecate Demeter Kali Inanna osv <3 (detta var inte ett ölmässande, detta var wytches chant av Inkubus Sukkbus men den är ju alltid på tapeten, så!) (eller menar ni att ni aldrig går runt och väser Isis Astarte Diana~ för i så fall är ni sämst :D) (HECATE DEMETER KALI, INANNA!)

Ja, jo. Jag väntar på att kaffemaskinen skall bli klar, jag skall skriva på tavlan inför måndagen och sedan går jag hemåt och gör HELG. Det blir bra :)

Ha en fin helg! Och hälsa ifall ni ser mig på ölmässan vetja! :)