Girls just want to have en ren ugn


Mina nya glasögon har kommit! Eller eh glasen till mina glasögon. Glas till ögon. Glasögon. Anyhoooo. Jag kan plötsligt se saker på mycket närmre håll igen, nice! Nackdel: jag är inte alls van vid styrkan så allt känns lite luddigt. Expediten bestämde sig också för att dar åt skalmarna så nu spänner de bakom mina öron så att jag får huvudvärk, så får ta mig tillbaka dit imorgon och be dem släppa på skalmarna igen så att jag kan ha dessa utan att skallen vill explodera. Wooo.

Jag har tusen lappar med to-do och det känns emellanåt som lite för mycket, även fast jag lite då och då sitter och inget har att göra. Balansen är off och jag vet inte riktigt hur jag kan lägga om detta för att få jämnare fördelning av arbetsbördan. Jag får finurla lite över det, hitta en smidig lösning så att det inte plötsligt överhopar mig.

Vilken DJÄVLA banger ”Girls just want to have fun” av Cyndi Lauper är? Jag glömmer nästan bort mellan varven hur fulländad den här låten är. Apropå ingenting, mer än att jag lyssnar på den just nu och blev taggad :D Den är den peppigaste, poppigaste låten som finns. Den och en massa andra glada åttiotalshits, bra grej. SAFETY DANCE! Också bra. Borde köra 80’s en hel dag tbh.

Nåväl. 45 minuter kvar av dagen och jag har betat av de flesta av mina lappar. Imorgon bitti har jag möte med min chef, någongång under morgondagen — typ på lunchen — går jag tillbaka till Synsam och ber dem släppa mina bågar så att jag slipper sitta med denna infernaliska huvudvärk imorgon och sedan får jag beta av resten av mina lappar. Dvs, de som uppstår medan jag tar mig genom morgondagens alla mödor osv.

Note to self: LETA RÄTT PÅ PASSET. Jag har bokat tid nästa fredag för att beställa ett nytt pass eftersom vi skall till Danmark i sommar, men jag behöver ju lämna in det gamla passet så… behöver hitta. Den borde ligga i en av mina lådor, jag vet att det skall finnas i lägenheten så jag behöver mest bara KOMMA IHÅG detta, för jag glömmer det varje kväll jag kommer hem i min iver att få krama på Johan och äta kvällsmat ihop :D

Meep meep. Köpte en klänning från Ve och Fasa i söndags och den postades igår och borde komma fram typ imorgon, så den är jag ju taggad på. Idag levererades mitt paket med såpa jag skall rengöra ugnen med. Man blir glad för konstiga saker när man är 40 :D Men ugnen ser ut …….som en ugn. Så den är svart och fettig och blöh. Fick reklam om den här såpan och det lät legit så vi får se, jag får väl säga sedan om jag blev hellurad på detta eller om det är bra grejer :D inb4 ren ugn, hoppas jag! :)

HA EN FIN KVÄLL HEJDÅ