Allt detta gips och tummen gör ont


En sömnig måndagseftermiddag. Dagen har gått bra, dock. Jag har städat av mitt skrivbord lite, roddat lite schema, bokat lite prov. Klassisk dag på jobbet, med andra ord. Blir glad av folk som kommer in och vill köra intensivkurser eftersom den här perioden på året är lite lågsäsong för de flesta skolor = win! <3

I fredags for jag ner till mamma och vi hade en bra kväll med lite sällskapsspel, snack om min fest och allmänt tugg fram tills klockan plötsligt var halv tre. Sov i KANSKE tre timmar innan jag skulle gå upp, så ehh var lagom seg i lördags. Kom hem, sov en kort stund, hade tvättid och sedan kollade vi mello och hade det trevligt. Igår gipsade vi in halva Johan och sedan tog jag en promenad. ”Gips på Johan” undrar ni, och jag säger att vi gjorde en bodycast som skall skickas till Polen. Sådant man gör, ni vet. Idag har jag någon nerv i kläm efter allt klippande och i förmiddags blev min tumme likgul under en stund och bara surrade, så det var ju spännande. Hejsan hoppsan.

Vad händer annars? Stora grejer på gång på jobbet inom kort då vi skall byta schemasystem, jag vill mest vara på andra sidan av det och känna att jag har kontroll över situationen istället för att sitta här utan svar på alla frågor jag hela tiden får från de omkring mig (plus mina egna tankar och frågor) och jag hoppas verkligen att detta blir bra.

Lugn vecka. Lön på fredag! Jag har också just betalat in restbeloppet för lokalen jag hyr till min fest, så då behöver jag inte tänka på det sedan. Har fram till 8/3 på mig, men varför inte göra det nu liksom. Planen är det den hela tiden varit, pengarna finns på mitt sparkonto sedan förra lönen så ba KÖR, tänker jag :)

Allt blir bra. Måste bara komma ihåg att andas, också.