När man nästan tappar huvudet


Alla Hjärtans Dag kom och gick, och med den en lite väl dyr middag som kanske inte helt var värt slutbeloppet. Det var gott! Det var trevligt! Det var ganska så jättesmå portioner? :D Vi åt för- och varmrätt där (även fast varmrätt i mitt fall är inkorrekt då jag åt råbiff lol) och sedan gled vi iväg till Tullen Kålltorp och åt äppelpaj till efterrätt och tog ett sista glas. SENT I SÄNG? Jag är inte van vid att vara ute till tio en vardag :D Lilla tanten måste ju få sova.

Tog lite sovmorgon imorse igen, och tog en promenad nu på lunchen. Hamnar absolut på minst 11k steg idag också, så detta är bra grej :D Får se hur jag skall göra imorgon; åker direkt till mamma efter jobbet så då blir det inte så mycket promenerat, så skulle behöva ta en bra långpromenad på morgonen. Men då måste jag gå upp relativt tidigt… Så vi får se. Sömn > promenad, emellanåt.

Handledarkurs om 3 timmar. Jag behöver även skicka in en näve kvitton, lista ut ifall jag kan lyckas skruva fast mitt säkerhetsskåp i hyllan bakom mig och eventuellt ta ut alla sopor. När Bitte kommer tillbaka efter sin lektion tänkte jag gå upp på vinden och göra klart det jag började med igår, så det finns ju grejer att roa sig med. Och så skall jag lösa det där jag nämnde igår som jag ligger sömnlös över :P Woooo!

AH MEN KUL GREJ imorse då när jag skulle gå förbi sängen och ut till vardagsrummet, fastnade med tån i något (och slet av huden på halva tån) och fällde mig själv så att jag föll rakt in i väggen, slog huvudet i väggen och knäckte till nacken? Det var ju kul och fint och mysigt och så, heja heja. Tog en Ipren och gick till jobbet, har lyckligtvis inte känt av det alls sedan det skedde så jag HOPPAS att lelle tantkroppen faktiskt bara tog sig förbi detta och att jag inte vaknar med typ nackspärr eller utan ett ben eller något imorgon. Yikes. Skrämde upp Johan alldeles lagom med det också, vi var båda ganska klarvakna efter detta. Min enda tanke var ”jag har inte tid med hjärnskakning nu, det är ju möte om 2,5 timme” för jag är uppenbarligen en IDIOT. Det blev ju ingen hjärnskakning, dock. Det är vi glada för.

Men men. Man skall leva lite spännande, eller? :D

Ha en bra dag hej!