Hur hamnade jag här?


Sova på nätterna? Vem behöver det?? Jag, tydligen. Jag vaknade 02:07 och ba ”Nice, då har jag ju halva natten kvar att sova mer <3” och sedan …sov jag inte mer, typ. Fun fun fun. Jag slumrade en del och har drömt en massa hetsigt, men samtidigt varit i princip vaken och mest känt mig lätt illamående och stressad.

Tänkte att jaja, det här påverkar nog inte min dag SÅ mycket och sedan lyckades jag på något tokigt vänster sätta mig på vagn 8 istället för vagn 3 när jag skulle till Majorna så plötsligt var jag vid Korsvägen på väg mot Mölndal och ba ughhhhh okej byta vagn, hamna rätt. Suck. Har sedan större delen av min lilla visit i Majorna suttit i telefon med olika aktörer rörande Bilar(tm) så jag hann ju inte direkt med att besöka så som jag hade tänkt. Oh well. Det är en arbetsdag :)

Skall hämta ett paket på hemvägen — har köpt en kofta — och sedan blir det hem och typ …dö lite. Jag läser nog ut första Dödens Port-boken idag, har typ 90 sidor kvar så det låter som en rimlig timme <3 Behöver också fortfarande få tummen ur och komma igång med hantlar och ikväll vore ju tbh en bra kväll för det eftersom jag också skall duscha, SÅ. Ba GÖR.

Ummm. Ja. Det mesta av snöglittret har smält bort nu när det är plusgrader så nu är det mycket mörkare ute, igen. Blä blä. Det är i alla fall mindre halt, så öh. Hurra.

Right-oh- Det finns inte så mycket mer att säga idag, jag är mest bara trött och även trött. Hejdå ha det bra!