Halloween

Det fick bli lite SKLETTON för årets Halloween. Mina Halloween-looks på jobbet är ju generellt väldigt down low, så det är väl enklast att fortsätta på så vis tänker jag ^^

Johan har hängt lite hos mig på jobbet medan Mekonomen tagit *checks notes* öh fyra timmar på sig att byta däck på hans bil?? Klart rimlig tidsmängd, absolut. Vad i. Enligt deras hemsida tar det ”15-30 minuter” men han behövde köra dit bilen en timme innan bokad tid och har sedan dess hängt här och väntat på att de skall höra av sig och säga att det är klart vilket aldrig hände. Yikessss.

Jag skall försöka komma på något spexigt att äta till lunch idag — sticker till Majorna om 40 minuter och spenderar eftermiddagen där, men får nog plocka något på plats. Det är dock mest en massa svindyra hipsterveganställen som ligger runt skolan så det är ju inte riktigt lika enkelt som att plocka en lunch här, men det löser sig. Man kan köpa något på ica.

Vi såg färdigt the Fall of the House of Usher på Netflix igår, så får se vad vi skall hitta på att titta på nu. Vi kollar visserligen X-Files från början och jag har ju missat fler avsnitt än jag sett där, men det är kul att ha lite olika att välja mellan. What We Do In the Shadows säsong 5 avslutades ju nyss så där får man ju vänta till nästa sommar innan det kommer en eventuell säsong 6. Alone UK finns, så Johan skulle se ifall det var något vi kan komma åt att titta på med de val vi har vad gäller TV-utbud.

Mmm. Det är nog allt jag har att säga idag, ifall jag inte får för mig att göra någon form av addendum i eftermiddag (det kommer inte att hända lol, förbi är de dagar då jag postade 17 gånger om dagen) (”vad synd”) så ni får ha en fin Halloween. Hejdå!