Hej!

Ja, jo. Jag lyckades ju installera en annan hemsida ÖVER min blogg så att allt försvann. Det var korkat. Nu har jag fått hjälp av den schyssta IT-killen på jobbet så nu är jag up and running igen — bara typ ett år sedan jag skrev något här sist! Woo!

Det är onsdag eftermiddag och idag efter jobbet skall jag hoppa på vagnen till Gamlestan för att möta upp med folk och fira Mårten som fyller år idag. Bra grej! Öl och någon form av pubmat, tur att det kom pengar på kontot under natten. Jag tog en längre promenad på väg till jobbet så att jag inte behöver fundera allt för mycket över bristen på steg under eftermiddag/kväll — jag borde trots allt kunna nå mina 10k i och med att jag rör mig till vagnen osv sedan. Viktigt.

Så öh. Jag borde kanske göra någon form av sammanfattning av det här året? Men hur sammanfattar man ett år. Jag har gjort massor av saker. Vikingamarknader, fester, konserter, turer till Blekinge, köpt presenter, träffat kompisar och så vidare. Ni får bara föreställa er att jag har haft det jättebra, och jag själv när jag läser detta om ett par år får bara också föreställa mig det. Så. Löst! :P

Vi köpte biljetter för att gå och se Simon Gärdenfors och Robin Berglund på Contrast om två veckor. Nästa fredag blir det Coffinshakers på Musikens hus, och om jag inte sover på det så blir det väl också :Of the Wand and the Moon: på Kåken i december. Nu i helgen skall jag hjälpa Eva och hennes kompis Madde med smink inför en bal de skall gå på, och tidigare på lördagen tar jag med mig Elvira och besöker en mässa inne i stan som fokuserar på games, geekery och cosplay typ. Det blir nog bra — måste bara lista ut vad det kostar också. Vi skall *eventuellt* även besöka en militariamässa på söndag, men det får bero lite just nu. Jag kommer att vara ganska trött efter lördagen pga TANT, men det är ju alltid kul att komma ut lite från hemmet också.

Behöver boka biljetter för julklappsresa till Lund också. Den klassiska ”hänga med bästis, dricka vin och köpa julklappar” behöver gå av stapeln om en månad, så det är ju smidigast att ta det på denna lön och kunna boka resa i tid utan att behöva känna sig stressad och göra det samma dag jag skall fara. Lilla kontrollbehovet, ni vet.

Öh. Bilden i inlägget är från när Frans och Stina hade sin födelsedagsfest för en månad sedan, med temat ”din subkultur i gymnasiet” typ. Jag var ju såklart goff redan då, SÅ. Klädde ut mig till mig själv och kände mig schnygg. Hepp.

Right-oh. En liten uppdatering. Vi får se ifall jag postar mer framöver. Tanken är väl att kunna skriva skit här mellan varven åtminstone, men eh jag vet ju själv hur snabbt dagarna går emellanåt?

JUST JA jag har ju lärt mig att nålbinda också! Bästa grejen. Jag kan mest göra handledsvärmare än så länge, men det tänkte jag uppa ^^

Hejdåååå