Blast from the past

Det känns mindre KAOS idag, men jag har fortfarande saker att göra. Bra! Det är ju såhär det skall vara! :)

Det är torsdag, det är strax under fyra timmar kvar och vi har just fått ut dagens sista elev som skall på körprov så jag håller just nu alla tummar och tentakler att vi får ett hat trick för dagen <3

Bortsett från att min handled gör SKITONT så är allt bra! Jag har ingen aning vad handleden sysslar med. Kände inte av några bekymmer med den imorse, vare sig när jag vaknade, promenerade hem eller tog min morgonlöprunda, men när jag gick till jobbet så började den värka som fan och det sitter liksom mer i skelettet än senorna eller musklerna och jag vet inte varför. Det är irriterande, varje gång det ringer behöver jag ju använda handleden, och det känns även nu när jag skriver att den gör ont. Suck.

Det påminner mig om när jag för typ 11 år sedan hade konstant ont i båda handlederna i typ sex månader. Vilket helvete det var. Vad jag än gjorde hade jag ont. Hade jag stödskenorna på hade jag LITE mindre ont, men det var fortfarande fruktansvärt jobbigt. Så glad att det inte längre är så, hoppas verkligen att denna konstiga värk i handleden INTE är ett tecken på att det skall återgå till något sådant igen :/

Men ja. Runstreak dag 65 avklarad, höften känns bra igen och jag fortsätter med mina korta, lite långsammare rundor mellan de lite längre :) Efter loppet nästnästa helg har jag inte längre något direkt mål för vad jag skulle vilja klara av (och i ärlighetens namn kommer jag ju inte att klara av att springa 12 km i kuperad terräng om två veckor, men vi får se hur långt jag lyckas ta mig innan det blir promenad istället!) och då kan jag ta det lite lugnare med träningen igen. Iochmed en framtida stundande flytt kommer jag ändå att ha fullt upp, så då är det ju extra skönt ifall träningen bara tar 15 minuter om dagen :)

Right-oh. Jag skall låta min handled vila (orkar INTE skriva med bara den ena handen lol) så ni får ha en fortsatt fin dag. Jag hoppas att jag imorgon till och med glömt bort att jag hade ont idag, men vi får se.

Hejsvej!