Iiiih!

Plötsligt gick allt väldigt snabbt? 45 minuter kvar av dagen, jag har just avslutat ett 20 minuters samtal och klockan var ju nyss halv tre så öh. Det blir med andra ord ett kort inlägg idag, jag måste bli klar med lite mail också.

(lurades; svarade på alla mail nu så kan jag skriva här i lite mer lugn och ro :)) #lifehack

Det börjar redan bli mörkt ute. Om en vecka ställer vi om klockorna och då blir det ju ännu mörkare om kvällarna. Lite trist å ena sidan, ganska mysigt att sitta inne och mysa i skenet av tända ljus å andra sidan.

Eftersom katten ändå är ur lådan på Facebook nu (och minst en av er faktiskt gissade detta från ett inlägg förra veckan!) så kommer jag och Johan att flytta ihop snart! Jag kommer att flytta in hos honom, så har börjat avverka mitt nuvarande boende så gott det går. Igår kom Eva över och hängde med mig ett par timmar och höll mig peppad medan jag rensade alla mina hängande plagg i garderoben, till högarna ”Spara”, ”Sommarkläder, packa undan”, ”Sälj på Tradera”, ”Skänk till Myrorna” och ”Släng skiten”. So far, so good! Skall väl börja knö saker i lådor också, men det är ju så drattans tråkigt.

Just nu försöker jag väl mest dodga MASTODONTPROJKETET ”ta kort på allt och hiva upp det på Tradera” pga världens cirka tråkigaste skit att göra, men det behöver bli gjort. Om jag har möjlighet att få in så bara ett par hundralappar extra på kläder jag i i vissa fall aldrig använt så är det ju jättebra. Då har jag råd med städfirma när jag väl lämnar lägenheten, liksom.

Men ja. Iiiih! Det känns läskigt och spännande och jättekul! Det skall bli så djävla fint att få bo ihop med Johan på riktigt. Att kunna spara pengar! GÖRA SAKER FÖR PENGAR IHOP. Typ …resa. Gå ut. Ta en öl utan att behöva försaka att äta. Det blir awesome :3

Livet är så djävla fint.

Jag är nöjd <3

Nu skall jag förbereda kaffebryggaren + räkna kassan. Ha en fin kväll! :)

1 svar på ”Iiiih!

Kommentarer är stängda.