Den struliga mensmaskinen

Alltså. Utan att nämna företagsnamnet (för jag har märkt att företag googlar sig själva och skall in och BESVARA saker på folks bloggar och det orkar jag inte) så har det verkligen bara varit konstigheter och bassel med företaget jag förra året leasade en tensmaskin från :< Vi låtsas att företaget heter Luvia, så är det ”anonymt”.

  1. Jag beställer maskinen i augusti 2020.
  2. I början av september har jag ny adress, och eftersom tensmaskinen FORTFARANDE inte skickats trots att det gått tre veckor så uppdaterar jag sidan med min nya adress i hopp om att den skall komma dit.
  3. Luvia besvarar ett mail jag skickat tidigare och ba ”hej oj förlåt den är skickad nu!” …till Surte, dvs hem till Martin. Suck.
  4. Maskinfan tar enormt lång tid på sig att komma, under tiden (OCH innan de ens postat den!) tar de sina 69:50 en gång i månaden. När maskinen väl kommer har jag redan betalat 2-3 gånger utan att ens ha fått använda maskinen.
  5. Under den här tiden har de också upprepade gånger mailat mig att jag blivit utvald som Luvia Ambassador eftersom jag är en NÖJD KUND. Ba snälla jag har inte ens TESTAT MASKINEN ÄN FÖR DEN ÄR TYDLIGEN INGENSTANS I VÄRLDEN JUST NU??
  6. Maskindjäveln hamnar till sist i Martins brevlåda, han skickar den vidare till mig.
  7. Jag använder den vid mensvärk flera gånger. Den har en viss effekt, vilket är uppskattat. Sista gången jag använder den — i typ juni? maj? — får jag dock något som KÄNNS som utslag på magen, men som inte syns alls på huden. Det känns dock obehagligt och sitter i i ett par veckor.
  8. 22 juli får jag tummen ur och bestämmer mig för att säga upp prenumerationen eftersom det är onödigt att betala sjuttio spänn i månaden för något jag inte vill/vågar använda längre. Försöker säga upp prenumerationen via deras hemsida, men knappen för ”Cancel subscription” är utgråad. Jag mailar dem därför och säger ”hej jag vill säga upp min prenumeration men det går inte via hemsidan, hjälp mig”
  9. 3 augusti svarar de på mitt mail med frågan ”varför vill du säga upp din prenumeration”. Jag blir enormt trött på allt, varför måste jag motivera att jag inte längre vill använda produkten?? säger att jag fått utslag, att den inte har tillräcklig effekt på min mensvärk och att jag tycker att det är konstigt att trots att de enligt hemsidan utlovar att man skall få påfyllt gelpads två gånger om året så har jag inte fått detta en enda gång.
  10. pga TRÖTT och mitt i semestern avvaktar jag ett par veckor med att svara. Skickar sedan ovanstående motivering till dem.
  11. ”det är klart du får avsluta” svaras det. ”min kollega kommer att kontakta dig angående detta!” daterat 27 augusti (mitt mail skickades till dem 24 augusti så detta är inom rimlig tid)
  12. 16 september (alltså i torsdags) mailar jag och säger ”hej jag har inte blivit kontaktad än?” Får inget svar på detta.
  13. IGÅR skrev jag ett surt inlägg på deras facebooksida där jag uttryckte min frustration över att inte få avsluta prenumerationen, över att deras hemsida nu kukat ur ÄNNU mer så att jag inte ens kan se knappen som tidigare var utgråad och över att varje gång de fördröjer detta så dras ju liksom en månads betalning TILL från mitt konto. Jag ville avsluta i juli, har hittills fått betala för juli augusti september. Det är tre månaders uppsägning, förresten. Så yeah.
  14. Typ en kvart efter mitt inlägg på Facebook kom det plötsligt svar på mailen. OJDÅ. ”Klart vi avslutar din prenumeration! Förlåt, det har varit strul med hemsidan! Du behöver inte skicka tillbaka produkten!” (det stod i deras regler att man skulle göra det? men jag har nu mail på att jag skall behålla den så sure, jag behåller den)
  15. Upptäckte idag att det även kommit ett mail där de nämner att de skickat mig en årsförbrukning av tidigare nämnda gelpads (se 9.) Ok. Snällt. MEN. De har skickat detta till SURTE. Igen. TROTS att jag ändrat adress på deras hemsida OCH tidigare mailat dem att den adressen är fel. Mitt namn står inte på dörren på den adressen sedan ett år tillbaka. Det kommer inte att dyka upp några djävla gelpads. Ridå.

Glad att jag slipper ur detta nu, dock.
Får se hur många månader till de drar betalning innan jag är klar… :<

Suck.

Annars då? Mensvärk, seg, mina glasögon gick lite random sönder när jag satt och idlade (en skruv föll ur???) och mina knän är lite ömma idag — vet inte om det är att jag har för tighta byxor eller vad det är som strular. Nåväl. Det är 45 minuter kvar av dagen och sedan skall jag äta och tralla över till Johan så allt blir bra :)

Woop woop!