Den lilla redigeraren

Tre timmar kvar av dagen, och bortsett från att jag skall göra mackor är förberedelserna inför kvällens Risketta klara. Nice! :)

Det ringde en hel del i förmiddags, men eftermiddagen har varit avsevärt mycket lugnare och jag har därmed hunnit färdigställa vår engelska version av inskrivningsvillkoren (inklusive skriva ut ett antal exemplar och lägga dem i en märkt mapp, så att man enkelt hittar dem när vi får in engelskspråkiga elever :)) och påbörja översättningsarbetet av resten av vår hemsida. Jag är inte helt säker på hur vi smidigast kan presentera den engelska versionen av hemsidan sedan, men det finns väl egentligen två alternativ egentligen så får snacka med chefen sedan och se vad vi kör på :)

I förmiddags fick jag fotografera en kollega och sedan photoshoppa in henne på en bild och måste fan klappa mig själv lite på ryggen här och säga att det blev FÖRVÅNANSVÄRT bra?? Uppskattar när jag emellanåt får fotografera och redigera lite, det blir ju inte riktigt av så ofta nu för tiden.

Igår såg jag och Johan finalen av första säsongen av Alone, och sedan tog vi det mest lugnt. Det blev ett glas vin (eller två) och vi snackade skit och garvade och hade det bra. Så himla fin kille, det där. Så himla nöjd med honom faktiskt :3
Hade ont i nacken och därmed huvudet när jag vaknade, men jag tog en sådan där äcklig tugg-alvedon med konstig smak som Johan hade hemma och när jag avslutade min promenad hem så var värken bortblåst. Tog min morgonrunda (dag 21!) och det kändes bra, även fast det blev en lite kortare runda idag också. Men ja, som sagt; jag kommer aldrig att springa Göteborgsvarvet igen. Jag har inte längre ”krav” på mig att jag skall klara av att springa längre sträckor, så om det blir 1600-1800 meter på morgnarna så gör det inget alls, faktiskt. Det är viktigare för mig att jag håller streaken än att jag skall göra något som riskerar att jag skadar mig igen. Så. ^^

Kräftskiva på fredag. Planen är att hinna städa hemma …någondag???? så att jag på fredag efter jobbet kan sticka in till stan och försöka köpa lite kräftskiveparafernalia, så jag får se vad planen blir. Kanske att jag sover hemma på typ torsdag så att jag har kvällen på mig att städa, typ. Skall kolla lite med Johan vad som fungerar bäst för honom också.

Min granne ni vet, hon som spelar TVn på högsta volym dygnet runt som gör att jag i stort sett inte kan sova när jag väl sover hemma? Hon är borta. Jag vet inte vad som hänt (det stod en ambulans utanför huset för någon vecka sedan, utanför min port) men lägenheten är tömd och idag kom det män och började riva ut vitvaror och badrum i hennes lägenhet, så tydligen skall den renoveras innan den hyres vidare. Jag hoppas att hon är ok? Det är ju ingen man kan fråga om sådant, heller. ”Den döva damen i lägenheten intill, var är hon?” Vem vet. Det är inte min ensak. Det är tyst, dock. Plötsligt hör jag bara ljud jag borde höra när jag skräpar runt hemma, och det är trevligt. Hon har ju alltså NÄSTAN varit på samma nivå som grannarna jag hade ovanpå i min första lägenhet i Malmö, Mariedalsvägen.

Nåväl. Jag skall göra mackor och jag skall fortsätta översätta texter till engelska. Ni får ha en fin kväll! Det kanske blir regn här, jag vet inte. Det är i alla fall grått ute så jag har tänt lite stearinljus här inne så att det är lite mysigt :)

Hejdå :))