Torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag; tisdag!

Igår var det alltså 16 år sedan min syster gick bort. Vi börjar med det, får det ur vägen. Jag mådde inte bra igår. Jag hade inga känningar inför detta i söndags, så jag trodde att det liksom förra året skulle kännas ganska lugnt, men jag sov kaosartat natten mellan söndag och måndag, vaknade med magknip och störtångest och spenderade åtminstone halva dagen med att försöka undvika att börja gråta. Det var tungt. Jag var ledsen. På kvällen stack jag över till Johan och kramades och tittade på TUF och senaste avsnittet av Alone och åt glass och blåbär och sedan kändes världen som en bättre plats, igen.

Idag är allt bättre. Det är inte längre DEN dagen, det är en vanlig djävla dag bara. Jag har lättare för att hantera dem.

I torsdags efter jobbet vaccinerade jag mig, första dosen. Det gick jättebra! Mamma fick komma med in och hålla mig i handen och verkligen ALLA sköterskor var jättesnälla, empatiska och förstående och hade inga problem alls med att hjälpa mig genom detta trots att jag var rädd och stel. Väldigt tacksam för detta, jag tror såklart inte illa om vårdpersonal men jag tänker att folk by now är trötta på hela grejen och kommer då en stissig trettiosjuåring och ba ”JAG VILL ATT MIN MAMMA SKALL VARA MED” så kan det ju få den mildaste mjölk att surna, men ja. Nej. Jättefint bemötande, stort tack <3

I fredags firade vi Eva! Det var en kul smyggrej hennes kollega och vän styrt upp :D Jag lyckades somehow fullständigt mörka att jag skulle vara med, så när jag efter deras aktiviteter satt i en park (Kungsparken) och väntade på dem blev Eva jätteglad att se mig vilket i sin tur gjorde MIG jätteglad :D Det blev inte så sent, men jag satt uppe till midnatt för att se om det skulle gå att boka tid för dos 2 av vaccinet redan nu men det gjorde det inte. Får kolla om ett par veckor igen, jag har ju ändå företräde till detta nu :)

I lördags åkte jag till Angered för att besöka Reningsborg där jag köpte två tröjor och tre glas, och sedan kikade jag lite snabbt på Ica Maxi för att se ifall de hade det andra jag var på jakt efter. Det hade de inte, så jag tog bussen från Hjällbo till ÖB vid Alelyckan och köpte mitt stuff där istället, och åkte sedan hem och åt lunch och tänkte chilla lite. Mamma hörde dock av sig, så jag åkte in till stan och tog en öl med MamJan, tackade för mig och gick in till Clas Ohlson för att köpa sandpapper, insåg på vägen att jag ju gärna ville umgås MER med mamma så när jag var klar på Clas tog jag vagnen till Mölndal, fick två par skor av mamma och följde med MamJan hem och sov över. Det var trevligt! Chattade lite med Johan, drack lite rosé, åt korv och potatis, sov ganska tidigt.

På söndagen hade jag saker jag skulle fixa och så visade det sig att Johan skulle komma hem redan då istället för måndagen, så jag fixade mina grejer, tittade på fåniga program på Netflix (tack Arhan! <3) och chillade tills det var dags att gå över till Johan för att kramas och titta på Fighty Men.

Och sedan kom måndagen.

Nu är det tisdag — vi har Riskettan här i eftermiddag så jag skall strax styra upp lite mackor till det, men resten står färdigt. Hade tänkt äta hemma idag men insåg att jag behöver ta en promenad på lunchen och då är det enklare att äta på jobbet, så kan jag istället äta hemma imorgon. Imorgon skall jag springa, så då får jag ju fler steg per automatik :) (igår sprang jag 4km, det var bra)

Det är svalt idag! Inte kallt, men lagom. Skönt! Ikväll skall vi ha en liten picknick efter jobbet har vi bestämt, så jag har korgen hemma på borde och skall bara handla med lite snacks när jag går härifrån sedan :)

En lugn dag, i övrigt. Bra, jag har lite grejer att göra färdigt innan jag går på semester efter fredag, så skall se till att beta av den listan så mycket jag kan så att fredagen blir en lugn dag också ^^

OKEJ.

Hejdå ha en bra dag!