10 viner

Vilken himla trevlig helg hörni? Jag har druckit vin och tittat på människor och kramat på Johan och sprungit och tagit en liten promenad i skogen (~ish) och försökt spela World of Tanks vilket bara laggade men liksom, allt annat har varit bra. Jag kan gå med på dåligt datorspelande när resten av helgen är så fin faktiskt <3

Idag har vi äntligen fått fönsterrutan utbytt på jobbet — den som krossades i samband med andra inbrottsförsöket som gjordes. Idioter. Nu har jag i alla fall inte ett gigantiskt glas-plåster mitt i utsikten, och folk sneglar inte längre snett mot vår fasad. Hoppas nu att folk skall låta oss vara — det får banne mig räcka med att de gjort detta två gånger om nu. Fucking respektera företag, herregud.

Igår tittade vi på Ninth Gate och åt glass och lät helgen ta slut. Reflekterade över vilka enorma mängder whiskey Johnny Depp dricker i den filmen? I de få scener där han INTE drack whiskey drack han istället konjak. Vi delade därför på en Zygoat från Amundsen; en chocolate chip cookie salted caramel pastry stout. That’s a mouthful, som man säger. Det är ölen också, så den fungerar  finfint att dela på två personer :)

Tio dagar till lön och hittills håller min budget som förväntat, även fast det kommer att vara lite småsegt nu den sista tiden innan det fylls på med nya pengar. Tur att man får icabonus snart också, så har jag råd att fixa lite lunchlådor till sista dagarna före lön :) Från och med aprillönen är min förhoppning verkligen att ha en stadig ekonomi, så med det målet i sikte kämpar jag på och TÄNKER få detta att fungera :)

Lite stel i nacken idag, men annars är dagen helt okej. När Johan gick till jobbet imorse tog jag en sexkilometerspromenad, och sedan stack jag ut och sprang direkt efteråt, så jag är ju klar med alla sådana saker för dagen redan. Han kommer inte förrän typ halv åtta ikväll så får se ifall jag kanske tittar på lite tv-serier eller läser lite direkt efter jobbet. Har lite disk kvar från igår som jag skall fixa också, men det tar ju bara ett par minuter liksom.

Annars tror jag det  blir en ganska lugn vecka? Skönt det med.

Ha en fin dag hejdå!