Till skogs

Fun fact (????): Det fanns en tid när jag trodde att jag hade väldigt små läppar. Det har jag inte! Jag har faktiskt en ganska snygg mun, ändå. Det ni.

Det är fredag! 45 minuter kvar av arbetsdagen och jag väntar på att golvet jag nyss skurade skall torka så att jag kan tömma papperskorgar och fixa med det sista som skall göras innan jag går för dagen :)

Som tidigare nämnt har jag ett quest till ÖB idag, så det skadar inte det minsta att det är STRÅLANDE väder ute! Idag kommer att bli fjärde dagen i rad jag når mina mål, så jag fortsätter kämpa :) Det är ju inte så kämpigt egentligen, det handlar ju verkligen bara om att ta sig tiden, men jag blir ju distraherad/kluven av att jag hela tiden vill vara hos Johan också ;P Nåväl.

Ommmm det är såhär fint väder imorgon också så kanske jag går till skogs igen. Gör en ny krans. Fryser röven av mig. Tar ett par fina bilder, vem vet. Vi får se. Jag skall promenera oavsett, frågan är ju bara var och när och hur typ :) Skall till Johan (och Elvira) senare under dagen så jag tar i värsta fall en stor omväg dit så har jag promenaden avklarad om jag inte kommer ut tidigare, men jag var också lite sugen på att gå upp tidigt och fotografera frost i morgonsolljus så det finns öh ganska många idéer för morgondagen ^^

OKEJ. En halvtimme kvar, skall räkna kassan osv nu så skall jag tassa iväg sedan. Ha en fortsatt fin fredag! Jag tänkte nog försöka blogga något under helgen, men jag lovar inget. Det får även det arkiveras i mappen ”vi får se” :D

HEJDÅ