Löven är borta nu

En helg till har passerat, och här är jag och bloggar igen! Vilken grej! :)

Det är måndag, och en förvånansvärt lugn sådan? Det har varit sådant totalt kaos hela hösten så de här två lugna måndagarna i rad är verkligen väldigt uppskattade, skall jag säga. Det har heller inte ringt särskilt många och skällt? Faktiskt ingen. Det gör mig glad.

Ikväll skall jag springa! Just nu är det mörkt, blött och blåsigt, men vafan. En halvtimmes obehag följt av soffhäng, det blir bra. Skall kanske över till Johan ikväll, men han hade en grej som eventuellt kunde dra ut lite på tiden och i så fall stannar jag hemma. Kanske …kolla lite Netflix!? Jag har ju fått en egen inloggning på Jannes profil, så är väldigt nyfiken på den här uppföljaren som de just släppte till The Haunting of Hill House; The Haunting of Bly Manor. Jag blev ju ledsen av den första säsongen, men den var också väldigt bra. Pyjamas, en varm filt och lite kvalitets-tv skulle ju kunna vara ett relativt okej substitut för kvalitativt pojkvänshäng ändå.

Packade igår upp en låda med lajvgrejer och hann både först bli glad över att min gröna ylleklänning från Höstsånger i Siagård låg däri, för att sedan snabbt sjunka när jag såg att den är FULLSTÄNDIGT sönderäten av mal. Helvete också. Det är inte ens värt att försöka laga. Hivade allt i en säck och skall ut med det när jag kommer hem från jobbet ikväll. Det fanns päls i lådan som ser bra ut — Johan tipsade dock att stoppa den i frysen ett par dagar för att få bort eventuella kvarlevande mal-as så det skall jag också fixa.

Vi hade lunchmöte på öh ja lunchen idag, och det var trevligt. En hel del bra information. Jag hade varit på Masala och hämtat käk åt oss innan, så det var fint med lite indiskt i gruppsammanhang. Förvånansvärt mycket folk på Masala tho, det här med de nya striktare restriktionerna verkar inte riktigt ha fallit i god jord hos alla. Jag är trött på att leva i en pandemi så det vore bra om folk kunde anstränga sig i alla fall LITE på att få slut på skiten :<

AJA.

Det är lite störigt (men inte helt konstigt) att alla saker jag behöver införskaffa är saker som är svindyra. Hade de varit billiga hade jag ju redan köpt dem, liksom. Ny kamera. Laptop. Ny mobiltelefon. Löparskor. Allt är kul kompis, jag hankar mig fram bäst jag kan med det jag har. (det går bra för mig) (jag bara saknar min proceralön väldigt mycket emellanåt) :)

OKEJ. Ha en bra dag hejdå!