Summardinglu

Iochmed junis inträde igår så har min ladingsdinglu övergått till en summardinglu. Wooo.

Dock sov jag i nättras! Mer än på riktigt länge. Störtsomnade före nio igår kväll, gick upp vid halv sju och lade mig på soffan för en lelle snooze och sov i typ 90 minuter till. Det är fan unheard of, detta? Med små avbrott i sömnen så sov jag ändå cirka 10 timmar? Det har kanske vänt, nu. Mina sömnproblem. Eller så blir de nu intensiva i fel riktning, vem vet!

Just nu planerar jag att promenera hem ikväll, så såvida inget händer under dagen så är det vad som kommer att ske. Det är fint med långa kvällspromenader, även fast E45 inte är den vackraste av promenadsträckor :P

Jag har fått ta en semesterdag på fredag. På grund av allt meck med schemat just nu och en bil som inte fungerar som den skall så hade Ingemar en jättelucka i schemat som perfekt nog matchar min arbetstid, så jag får vara ledig och stanna hemma istället. Känner att jag behöver en extra vilodag just nu, det är en väldigt påfrestande vecka och även fast allt är så fint planerat från min sida så är det fortfarande så mycket som SKULLE kunna gå fel, och jag oroar mig hela tiden. Det ringde också en person som helt plötsligt snäste åt mig som fan trots att jag verkligen inte gjort något fel, vilket fick mig att gå upp i varv något så in i~

Jag har liksom inte nerverna, just nu. Så en ledig dag. Det blir fint. Jag har 33 semesterdagar, det finns liksom att spendera :P Jag har ju ställt in min semester i sommar för att allt som skulle göras blev inställt/framflyttat ett år, så vi får se när jag tar lite ledigt istället. Kanske till hösten? Kanske hela december, eller något. Jag vet inte. Jag är lite för trött just nu för att orka tänka längre fram än de närmast kommande veckorna, de jag hela tiden sitter i och planerar för jobbets räkning.

Kanske kan komma någonvart med mitt broderi i helgen? Och kanske kan få städa lite till. Har tvättid på kvällen så det är ju perfekt det med. Ja. Det blir bra detta.

Drack ju öl i lördags trots att jag skulle ha en vit helg, så jag får se hur jag gör denna helg. Jag kommer ju i vanlig ordning att dricka en torsdagsöl, men tror nog att jag skippar alkohol resten av tiden. Eller så köper jag ett par sådana där knallröda flaskdrinkar som jag tycker om, det är ändå mer socker än alkohol i dem haha :D Jag vill mest bara inte dra i mig en bibba vin, liksom.

Så plötsligt blev imorgon veckans sista dag! Då skall jag städa och fixa och ställa i ordning inför kommande vecka, för fredagen blir störtlugn. Sven är ensam på Risktvåan och Daniel har tre elever, och det är det. :)

Yes… ha en bra dag! Det tänker jag ha, så gott jag kan mitt i allt mitt kaos :P