Vingar skarpa nog att cut a man

Det är torsdag, solen skiner, jag har sovit dåligt och vaknade tidigt vilket resulterade i en extra lång promenad imorse och ikväll skall jag inmundiga veckans enda alkohol; den ständiga torsdagsölen! Utöver den kör jag en helt vit vecka. Jag har handarbete att fixa med och det är enklare att fokusera på det ifall jag inte sitter och smuttar vin samtidigt, och i ärlighetens namn har det nog blivit något glas vin för mycket på sistone. Är också förvånansvärt taggad på att vara nykter hela helgen? Vilt! :D

Fun fact; jag har en väldigt rolig ölbeställning på gång från Mikkeller webshop, bland annat typ fyra väldigt intressanta pastry stouts. Det skall bli kul att testa nästa vecka! :)

Annars då? Ingen jordgubbsklänning än; enligt Postnords app har den inte ens lämnat Kina så det lär ju dröja. Beställde just en MYCKET snygg gel liner från Melt, en chokladbrun. Så var det ju det där med att jag inte alls är särskilt haj på att måla liner med pensel, men man får väl träna. Herregud, är det något vi har överflöd av just nu är det ju ledig tid. När pandemin är över kommer jag att ha stans skarpaste liner, just you wait!

Seg i huvudet, men vi åt tårta på lunchen eftersom Ingo fyller år på söndag. Det var trevligt! Tårta och gapsång, i vanlig ordning. Har även fått undan en hel del av de här arbetsuppgifterna jag stressat lite över, så det känns jätteskönt. Nu skall jag bara få undan alla typ 30 postits jag har med olika saker som skall fixas/hållas koll på, men de rensar sig själva allt eftersom. Folk som behöver få reda på ifall det dyker upp lediga tider osv, de kan man rycka när man väl smsat :)

Skall tvätta imorgon, behöver färga håret i helgen. På söndag blir det en klassisk långpromenad i Vättlefjäll; jag gillar den här nya sträckan jag börjat gå även fast den mestadels INTE är vid sjön :)

Kejjjjjj. Jag har inte så mycket mer spännande att säga idag, hejdå ha det bra ikväll blir det en öl med en räv på burken!

Tjipp!