Creep by proxy

När jag fyllde 15 eller 16 så fick jag ett videokassettband av Jessica i födelsedagspresent. Säger man så? VHS! VHS-band? VHS-kassett? Skitsamma, ni fattar vad jag menar, och fattar ni inte är ni för unga. Öh.

SÅ. Det som var inspelat på det här bandet var att Jessie hade gått runt med en videokamera hon lånat i skolan (som vi använde när vi spelade in vår lilla dokumentär om fobier, mycket bra dokumentär! haha) och bett alla hon träffade att säga grattis på födelsedagen till mig. Det var så himla gulligt? MEN! Vet ni!! Det bästa? Hon hade även fått han jag var KÄR I att säga grattis till mig. Dels hade hon smygfilmat honom en del (haha creepy??) men även fått honom att säga ”Grattis grattis” och det var cirka den bästa present jag fått liksom. Sjukt fint. Också lite creepy såhär i retrospekt, men för en femtonåring var det ju ändå fullständigt rimligt.

Fun fact; han var aldrig någonsin intresserad av mig på den tiden men försökte ragga på mig på Effes ett par år senare. Det ni! :P

I alla fall. Jag sov mycket bättre i nättras! Jag menar, skall vi vara sådana så är ju ALL form av sömn bättre än ingen sömn alls, så det är ju kanske ett ganska vitt spektra att döma det hela på, men jag sov helt okej. Sov inte BRA, men just nu tar jag  ”bättre” any day of the week. Vaknade till flera gånger men lyckades somna om varje gång, och när jag vaknade strax före larmet imorse bestämde jag mig för att sno en timme till om det gick, och det gick. Så på slutet var det åtminstone en hel timme i sträck jag fick sova oavbrutet <3

Jag hoppas att jag får sova inatt, också. Men det tänker jag inte stressa över NU, det är ändå typ 12 timmars tills dess.

Hejsvej! :)