Ge mig regn och samhörighet

Så blev det söndag, igen. Sov väl lite sisådär natten till idag, och var ju sådär LAGOM (host) bakis när jag vaknade. Det blev väl kanske en öl för mycket igår — eller så var det det där glaset vin jag avslutade med som var problemet. Hrm.

Har mest bara chillat idag, och tittat på the Craft för den fanns ju helt plötsligt på Netflix :D NÖJD! Nu väntar jag på att vi skall göra mat och äta, och sedan tänkte jag gå ett varv runt sjön i kvällsregnet. Lukta skog och eld och blad och vatten. Det blir fint, faktiskt.

Saknar Gotland. Saknar Visby. Saknar att få vara en i mängden och inte liksom vara utböling med skum dialekt för en gångs skull. Får se ifall det går att lösa någon form av Gotlandsresa längre fram i år, om coronan ger med sig och det känns safe igen. Om man kan få hälsa på mommo, det är ju det det mest hänger på tänker jag ändå.

Seg, nu. Skall se på lite mer Netflix innan det blir mat och sedan blir det ju skogen. Jag vill ut i skogen nu, men hinner inte hem i tid till maten sade Martin så jag väntar. Det går bra :)

Ha en fin dag!