Den ondaste häxan

Ytterligare en bild från i söndags bara för ATT. Denna har även min jättebästa beer-lesbian-skjorta som jag ba ÄLSKAR men som Martin är väldigt skeptisk till :D Ain’t give a damn, jag är så himla glad i denna skjorta och vill ha den alltid när jag är på lokal och dricker öl med brudar <3

Jag trålar Etsy och trånar efter allehanda bling jag känner att jag villhöver införskaffa. Mest av allt vill jag väl egentligen ha en sådan där ball bur-konstruktion som man har på huvudet och ser sådär häftigt evil queen ut i? Något i stil med vad Sigourney Weaver har på sig när hon matar Snövit med giftäpple i filmen Snow White (som cirka ALLA borde se pga Sigourney Weaver, Sam Neill och världens gulligaste skådespelerska som spelar Snow White? Be still, my heart!) Just nu har jag ju dock inte budget för fler fräsiga Etsyinköp så jag får avvakta lite. Nästa månad (eller månaden därefter) blir bättre. Håll ut, osv.

Igår sprang jag fyra kilometer i världens slemmigaste snöslask och det kändes bra. Idag är jag lite stel i höfterna men har ändå gått nästan 9 km nu på morgonen — ikväll skall jag dock bara chilla och sy vidare på min klänning. Martin skulle nog iväg för att se på hockeyn (CHL-final för Frölunda) så jag kommer nog bara att se på Netflix och CHILLA med min klänning faktiskt. Man får passa på! :D Det är i stort sett bara ärmarna kvar, och nedre fållen. Blir eventuellt någon form av enklare broderi längs nedre fållen, om jag kan komma överens med mig själv om vad det skall bli och vilken färg. Orange eller blå? Förmodligen blå. De är komplementfärger så med en överklänning i orange är det inte ens sorligt ifall ett lelle blått broderi kikar fram.

Annars är det tisdag, jag lyssnar på the Bangles och huttrar lite trots att jag sitter med elementet alldeles för nära. Det får vara så, antar jag.

Hejråååå ha en bra daaaag