Guld

I vanlig ordning (suck) inte särskilt långt eller snabbt igår, MEN jag tog mig i alla fall upp för stans (byns) jobbigaste backe och det är ju ändå något, faktiskt. Det KOMMER att bli bra igen, jag får bara inte ge upp för att det suger just nu.

Ikväll skall jag sprätta färdigt det sista som sprättas skall på den f.d. jackan, och sedan kommer jag antingen att finurla lite över mitt skinn och se ifall det kan räcka den mängd jag har för en liten jacka/skjorta, eller så kommer jag att rota fram mitt berömda ärmtyg för att komma igång med ärmarna. Vi får se! Spännande med alla dessa MÖJLIGHETER som dagen bär med sig i sitt sköte osv! 

Vi kommer även att få ett nytt kylskåp till kvällen! Det är på plats när jag kommer hem, nice! Also, vi har ju betalat för det, men leveransen kommer under kvällen osv osv semantik.

Vi har satt en liten läslampa vid fåtöljen i vardagsrummet så plötsligt kan jag sitta hos Martin när jag pysslar, himla fiffigt! Sitter ju där nu på kvällarna med min f.d. skinnjacka och sprättare och sprättar för glatta livet, och vi kan konversera eller titta på tv ihop samtidigt. Mys!

Jag har hittat en kind of rustningsgrej som jag vill ha till sommarens Lazarus. Den kostar dock 2k så vi får se hur det blir med den saken. Just nu är jag ju fattig och fick bara halva lönen pga sjukskrivning, men beroende på om jag får ut pengar från försäkringskassan och vad det beloppet är så KANSKE en liten del kan få gå till att köpa rustningsgreja, vi får se. Jag har även skickat till mamma att jag önskar mig den i födelsedagspresent men den tror jag inte riktigt att jag får haha :D 

OKEJ

Ha en bra dag hejråååå