Prinsessan Potatissäck

Så hittills ser min nya underklänning ut som att jag satt rep runt en säckväv och slängt på mig? SMICKRANDE. Also, sjukt smickrande att min haklinje åts upp av det fåniga filtret, men careface på den ändå.

Tisdag, Riskettan är igång och jag sitter och chillar lite. Eva kommer in på en kort lucka om en halvtimme så då skall jag ringa STR för lite support i ett ärende och eventuellt ge henne en snabbkurs i Astra, vi får se vad som hinns med :) Risken finns att mitt ärende hos STR kommer att ta lite längre tid, men att kika på Astra finns det gott om tid för framöver. Imorgon, till exempel.

Just nu luktar lokalen blöt målarfärg + cigarettrök. Det låter som introt till en kass svensk cover av en Sisters of Mercy-låt, men jag berättar ju bara vad som är sant.

Trött idag. Somnade om en timme imorse, det gav nog en del. Det får bli en kvällspromenad istället, det fungerar det med. Kom igång med the Magnus Archives igen, har ju 30 avsnitt kvar i den gångna säsongen så borde vara ikapp när nästa (sista!) säsongen börjar släppas i april.

OKEJ plötsligt var det typ två timmar senare och jag har hunnit planera ett par hantverksprojekt med Frans som hejaklack (scale mail-axlar? yes pls!) och det är bara 80 minuter kvar av arbetsdagen. Men jag har löst mitt problem med hjälp av STR (himla rediga grabbar på den supporten!) och jag har givit Eva en basic rundown hur kassan fungerar (men hjälp vad jag svamlar iväg och ger alldeles för mycket information som inte ens är relevant för det hon behöver kunna) så jag har ändå PRODUCERAT idag — inte bara byggt lajvsaker i skallen! :)

Fortsatt trött, dock. Huvudet surar lite för att jag stod en stund över ett värmeelement och kokade hjärnan lite, som den idiot jag är. Tur att jag är ganska gullig för jag hade annars gått åt väldigt snabbt när vi lever post-apokalyptiskt och man måste ha skills och brains för att överleva. Looks hjälper en bit på vägen! …hoppas jag. Yikes.

OKEJ HA EN BRA DAG hejrååå