Throwback

hahahahah minns ni sommaren eller
när det var ljust och varmt (lite för varmt) ute
och man typ hade ENERGI och PEPP och inte bara sov hela tiden?
good times, good times.

Hur det blev november i december vet jag inte ens, men det är 8 grader ute och liksom …gråäckligt. Brunt. Regnigt, emellanåt. Oerhört trist väder, oavsett. Ugh. Inte konstigt att man sitter här och räknar dagarna till lajv och medeltidsvecka? (223 vs 242, ifall ni undrar)

Gårdagens ångest har inte märkts av idag, utöver att jag är trött. Men vädret gör mig trött, så det är ju svårt att avgöra ifall jag hade varit piggare idag om jag inte hade känt mig som världens mesta lilla vider igår, liksom. Fy sjutton vad det verkligen fullständigt DRAINAR en på energi, att ha krig mot sig själv i huvudet? Jag önskar att det fanns en avstängningsknapp för det där — dang, ibland önskar jag väl att det fanns en avstängningsknapp för hela mig (OBS menar inget drastiskt nu! sitt ner i båten!)

Jag försöker styra upp någon form av mall för veckan och just nu lutar det åt julklappspyssel imorgon, tvätt och städning på fredag och sedan lite stanhäng med mamma på lördag, följt av julfest med jobbet. Beroende på hur pysslet går imorgon så blir det ett extrainsatt pass för pyssel på söndag, då jag funderar på att ta mig till kontoret med högtalare och fika och sitta här en stund där jag kan få pyssla utan att Martin är i vägen ;) Det är ju hans julklapp som skall pysslas med.

Min rygg gör fortsatt ont. Skall strax göra mackor till kvällens handledarkurs, men den här veckan skall jag se ifall det gör skillnad om jag sitter ner när jag förbereder mackorna istället för att stå halvt ihopkrupen över bordet och jobba. Min rygg tog väl en del skada när jag stod i den positionen hela dagarna när jag jobbade som pizzabagare, men det var lättare att skaka av sig när man var 20 än när man är 35 :P

Gammeltanten är gammal!

Insåg i morse att jag redan börjat tänka på mig själv som ”snart 36” snarare än 35. Yikes.

OKEJ. Ha en bra dag! Jag skall göra mackor och fixa, och ikväll blir det intervaller!

Hejsvej!