Hepp!

Känner försiktigt efter, men just nu har jag hittills varit ångestfri idag. Det kommer väl senare under dagen, men …respit! En liten frizon! En liten stund jag kan få vara Carina utan monster i magen. Vilken grej. Vilken skön liten grej <3

Igår kom min tröja som jag skall ha på ölmässan i april! Älskar motivet, men den sitter ju såklart lite illa eftersom det tyvärr bara fanns mansstorlekar. En Small i manströjor är för stor över axlarna och för liten över höfterna. Såklart.

Än så länge är jag på det klara med att jag skall springa ikväll, och än så länge känns det peppigt och kul!

Jag sov som en STOCK i nättras. Med tanke på hur illa jag sov natten till igår så var det väldigt skönt att vakna och titta på klockan för att se hur dåligt allt är inse att nä, larmet ringer om tio minuter — du har sovit natten igenom. Är förmodligen en bidragande faktor till att jag mår bättre idag, tänker jag. Sömn är bra för all form av hälsa.

Åt ingen semla igår! Däremot köpte jag en sådan där liten hink med körsbärstomater som jag åt på kvällen efter att jag städat badrummet och GUDARS SKYMNING vad det var gott. Nöjd!

Annars är det onsdag. Torsdag är min fredag pga fredagar knappt märks av, så det innebär att jag i stort sett tagit mig genom ytterligare en vecka. Vilken grej.

Ha en fin dag! Det skall jag försöka ha :)