Fulblond

Fick besök av en hundvalp (shiba-inu) på jobb så jag menar ALLT ÄR HIMLA BRA just nu faktiskt ♥♥♥

Det är bra utöver det, också! Solen skiner trots dimma enligt väderleksrapport, det är onsdag, jag lyssnar på en jobbanpassad playlist med lite av mina favorit-vår-låtar och jag SPRANG igår! 3 kilometer lyckades jag ta mig och det var en himla bra grej ändå. Lyckas jag nu komma igång med att springa lite oftare igen så kommer jag att komma längre och snabbare än så innan jag ens hinner deppa över att jag är långsam och dålig igen, haha :P

Kroppen mår bra. Jag mår bra i kroppen. Imorse gick jag runt i underkläder en bra stund och kände mig så himla NÖJD. Jag ser bra ut! Jag beundrade mig själv i spegeln varje gång jag gick förbi eftersom jag är en obehaglig människa like that, men vafan. Jag har spenderat så många månader med ett förakt över min kropp så jag måste få vara glad när jag väl kan se mig själv i spegeln och bli glad av vad jag ser. Ändå.

Jag behöver färga håret innan lördag, men funderar på att få detta gjort på fredag efter att jag hängt lite med mamma efter jobbet. BORDE vara hemma vid 18 eller 18:30 så det finns ju tid för det, liksom. Hade varit skönt att få jaga bort de här tråkiga gråblonda rötterna som börjat sticka upp intill skalpen. Jag undrar om jag börjar bli gråhårig snart?? Jag är ändå 35 om en månad. Börjar man bli gråhårig då? Jag har ju inte sett min naturliga hårfärg på typ tusen år så jag vet inte ens hur den ser ut längre. Gråblond. Råttblond. Fulblond.

Sist jag öppet kallade min hårfärg fulblond förolämpade jag en hel del vänner men eh. Öh. Det är mina ord för MITT hår, you do you! :P

JAHA. Nu har jag inget mer att säga för tillfället så ni får ha en fin dag! Hoppas att ni också får träffa hundvalpar idag! Hejdå!