Aj

Jag gillar ju måndagar. I alla fall i ett par veckor till! Tydligen var dagens avsnitt av My Dad Wrote a Porno nummer 10 av 13! ? Det är ju jättesorgligt! Inget får en att längta så efter att ta tåget till jobbet som att få lyssna på senaste avsnittet, inte ens glädjen i att få komma till jobbet!

Får leta rätt på något nytt att lyssna på när säsongen är över. Jag är ju nästan ikapp i Hello From the Magic Tavern också, så snart kan jag inte djupdyka i den längre. Vad gör folk när de är helt ikapp sina poddar??

Ikväll har jag bakat saffranskladdkaka till jobbet imorgon. Det gick bra, bortsett från att jag lyckades köra fingret mot en sjukt vass kniv och skära upp det ganska rejält. Det blödde väl mer än nödvändigt kanske. Fingret sitter ju kvar, det har slutat blöda och är nästan slutet igen, jag är mest gnällig för att det alltså gjorde SKITONT att skära sig.

Skall borsta tänderna och krypa i säng nu, läsa lite forum innan jag skall sova. Nu när måndagen är över så går resten av veckan ganska snabbt. Inget går snabbare än en torsdag!

Ha en fin kväll, undvik knivar!