Tjuvstart

Jag vill kunna prata om min vikt, men jag vill inte att NI skall prata om min vikt. Är det konstigt? Jag är trött på att andra alltid skall kommentera huruvida jag har gått ner eller upp i vikt. Att andra kommenterar på vad jag ÄTER. Har ni helt missat hur olämpligt det är att lägga sig i vad andra äter överlag, och hur extra olämpligt det är om personen i fråga har en historik med ätstört beteende? Låt mig äta precis vad jag vill. Jag har stenkoll på vad jag äter. Snälla stigmatisera inte mitt ätande.

Igår sminktestade jag inför helgens lajv. Skall testa mer ikväll, har en del idéer om vad jag vill åstadkomma så får vi se ifall jag klarar av att göra det också :P Men talang kommer ur träning, träning, träning så förr eller senare blir det ju bättre.

I ALLA FALL. Onsdag! Löning! Alla räkningar är betalda! Har börjat kika på julklappar!

Och hjälp. JAG KUNDE INTE HÅLLA MIG. Det gick inte längre! Jag har försökt och försökt och försökt och det liksom bara skriker inom mig så idag så tjuvstartade jag. JULPLAYLISTEN! Bara en liten stund. Och egentligen fuskljug redan nu; jag lyssnade på en av Pentatonix julskivor häromdagen, för att försöka stilla begäret. Det ville sig inte. Jag kikar på och planerar julklappar och hela kroppen bara VRÅLAR efter julmusik så det får bli några låtar nu. Bara några. Sedan höstmusik igen, jag vill inte lyssna sönder detta innan december ens börjat. Innan NOVEMBER ens börjat, herregud. Men gnåh. Glad nu. Haha :D

Det krävs så lite ibland :3

Annars är jag mest trött. Jobbar över hela veckan pga skall flexa ut fredagen, så dagarna är så himla långa just nu. Det är så mörkt när jag kommer hem. Min lägenhet är så sjukt stökig och jag har inte tid eller ork just nu. Jag MÅSTE städa. Jag VILL städa. Jag skall se ifall jag kanske kan ta tag i att städa imorgon kväll, så fort jag har packat och förberett allt som förberedas kan inför lajvet. Det blir bra. Sedan har jag söndag eftermiddag på mig också. Jag har egentligen all tid i världen på mig eftersom det inte *måste* vara städat förrän Martin kommer till mig nästa gång (i mitten av november), men jag vill ju. Jag vill komma hem och vara trött och bara kunna slappna av och tända ljus och mysa, inte stressa över att det är saker ÖVERALLT. Skall få undan min resväska, åtminstone. Det är en bra start, och ger mer fri golvyta.

Är vi inte så sjukt trötta på allt tjatande om städande här? Är detta en städblogg!? Ibland känns det så. Ibland känns det som att det enda jag gör är att städa eller träna eller gnälla, men det är ju ändå så mycket mer än så. Jag lyssnar på julmusik också! :P

Ha en bra dag :)