Oops?

DSC_0970

Ibland är jag snällare än jag är smart! Eh. Jag hittade ett spel jag jättegärna ville ge Martin i julklapp, och det kändes som att det kan vara okej att det skulle släppas först 30/12. Jag klickade på ”Förboka”, valde att vi skulle hämta ut det i Sisjön och sedan betalade jag och kände mig skitnöjd med detta inköp av mycket bra julklapp. …och sedan kollade jag datumet en gång till och insåg att det alltså släpps OM ETT ÅR. Q4 2017, inte Q4 2016. Fuck.

Jag har nu författat ett lite skamset mail till Webhallen där jag har bett att få göra ett återköp då jag tydligen förvarade hjärnan på ett helt annat ställe än plånboken. Suck. Vi får  se vad de svarar! :)

Jag ringde mommo för att påminna henne att jag kommer på fredag. Hon lät inte kry. Hon är ensam och ledsen och trött och har ont. Det är så himla jobbigt att vara i Malmö när hon är i Visby och mår så himla obra. Hon har dock fått för sig att hemtjänsten har tagit broscher hon tydligen blev av med för ett år sedan. Hemtjänsten började i augusti. Matematiken går inte ihop där. Jag hoppas att jag kan få henne med på noterna, att det inte är de som städar som tagit saker av henne. Hon vill ju fortfarande inte tro på att hennes granne INTE har ett svart-tvätteri som håller henne vaken hela nätterna.

Det är jobbigt när de blir äldre. Man kan inget göra. Jag önskar att jag kunde vara hos henne oftare men det kostar så mycket att åka till öjn. Jag försöker i alla fall vara där så ofta jag kan och har råd, jag kan inte göra så mycket mer :/ Jag ser i alla fall fram emot vad jag tror blir en riktigt bra helg med henne. Jag sade att vi skulle ju titta på Nobelmiddagen ihop (suck) och hon sade lyckligt ”Det är BÄSTA högtiden på året!” och det är det ju för henne. Hon tycker att det är så roligt att se vad de har på sig och vad de äter och vem som är där. Jag skall se ifall jag kan ta med och ha på mig någon fin klänning så att man är lite uppklädd för Nobel. Det är ju viktigt för henne, liksom. Är det viktigt för henne är det viktigt för mig! ♥

Jag önskar bara att hon fick må bättre.