Jöl, jöl, strålande jöl

Vi börjar med att presentera min hemliga grej till Martin :D

Det är såklart… EN JÖLKALENDER! (jul-öl-kalender, fast den innehåller INTE julöl fyi)

p1080833

24 flaskor öl, en för varje dag av december fram till jul :D 24 OLIKA flaskor öl, kan tilläggas. Under min research inför vilken öl som skulle ingå så har jag gått igenom säkert 150 olika IPA och annan öl som skulle kunna fungera för Martin för att välja ut de som av olika anledningar verkar roligast, godast och bäst för honom.

p1080836

Jag har haft jätteroligt med det här projektet och hoppas verkligen att Martin skall gilla ölen han kommer att få :D Han verkade taggad när jag presenterade detta för honom i fredags, efter att ha först fått bära min ölväska från tåget och samtidigt klagat över hur tung den är, haha :D

Av de 24 öl som ingår i kalendern är 2 öl han har druckit förut. Han vet inte vilka nummer som innehåller vad, bara att det är 22 öl han aldrig har druckit och att jag förväntar mig att han untappar vad han dricker :D

Enda regeln är att han inte får öppna i förväg. Han får spara öl till helgen, men aldrig öppna ”fel” öl. Enkelt och bra! ♥

p1080846

Hur som haver! I fredags åkte jag ju alltså ÄNTLIGEN upp till Göteborg för att få träffa och krama på min knipsare. Så HIMLA efterlängtat, ni fattar inte ens! (trots att jag typ tjatat om det cirka varje dag här då…)

Martin svepte ihop en magiskt god pasta åt mig till middag, såhär såg den ut:

p1080864

Nom nom! :D

Sedan satt vi mest och snackade skit hela kvällen, typ? Minns inte ens något mer. Han spelade inte datorspel i alla fall. Det var bara snack och bra och fint och mysigt. Och så drack vi öl, såklart :)

På lördagen gick vi upp tidigt (typ nio) och åt frukost i lugn och ro innan det var dags för mig att sticka till Klädkällaren med Rigmor. Hittade och köpte allt jag skulle och sedan tog vi en fika innan det var dags att åka tillbaka till Martin :) Eftersom jag var tillbaka hos honom strax efter ett så hade jag plötsligt fler timmar över än jag hade vågat hoppas på, så jag hann både baka tårta OCH sticka ut och springa! Woo!

Tårtan såg ut såhär:

p1080872

UMBRELLA-tårta! Det är en kladdkaka med hallongrädde och så marsipanlock på detta :) Att få ut de här röda och vita formerna utan att ha sönder allt var svårare än jag först trott. Vi brukar få till väldigt bra tårtor när våra vänner fyller år, men samtidigt tar vi oss nästan vatten över huvudet varje gång, haha.

Vi firade Olof med tårta och paket och öl på lördagskvällen och jag fick utöver en flaska rödvin (minus ett glas) även i mig vad jag trodde var två Jägermust men vad Martin säger var TRE Jägermust. Jag vet inte vem som har rätt, men jag vet att jag somnade på soffan efter midnatt och när Martin ruskade liv i mig så mådde jag så sjuuukt illa, haha. Jag bad om en resorb, fick två och gick sedan och lade mig och fruktade väl lite inför den kommande morgondagen liksom. MEN! Jag mådde oförskämt bra igår? Bättre än jag förtjänade, som man säger.

Vi tittade på det första avsnittet av The Grand Tour, chillade på soffan och åt MER dödsgod pasta!

p1080883

…och sedan åkte jag hem. Jag var lite bakis på tåget men fortfarande inte i närheten av hur illa jag BORDE ha mått efter allt jag drack. Woo! Victory! :D

När jag kom hem åt jag lite mat och sedan gick jag till Hemköp för att hämta ett paket och för att skicka ett paket. Efter det blev det en film och sedan gick jag och lade mig.

HIMLA bra helg! Nu behöver jag bara vänta tills fredag så får jag träffa Martin igen <3 Den här kommande helgen skall vi till Köpenhamn med min mamma, Rigmor och Yvonne och se på Crazy Christmas Cabaret! Kameran åker såklart med :D Näääästa helg blir det Gotland! Då kommer kameran också med :D Jag hoppas på snö i Visby. Har ni aldrig sett snö i Visby så har ni missat något. Galet vackert.

NI FÅR HA EN BRA DAG!