Som en hund

hattlady

Om det inte var för det faktum att jag vaknade till typ femton gånger för att gratulera mig själv till att jag sov så bra i nättras så, öh, sov jag bra i nättras :D

Jag sprang imorse så jag har varit duktig och uppdaterat träningsbloggen men sedan blev det aldrig något postat här. Det är lite svårt när man separerar den ena delen av livet från resten av livet, att få det att gå ihop :D Just nu under november när jag har bestämt mig för att springa 100 kilometer så hamnar fokus gärna där, men vi får se ifall jag kan komma på något kul att skriva här ändå :)

Imorgon kommer Sanna och det ser jag verkligen fram emot! Imorgon kväll skall vi ta det lugnt eftersom jag har jobbdag på fredag; på fredag går vi på stan och kollar småsaker och på lördag blir det Emporia följt av pyjamasparty, så jag har en riktigt bra helg på gång :))

Och nästa helg …MARTIN! HERREGUD vad jag saknar. Det är alldeles för lång tid emellan. Två helger hittills. En helg till. Sedan. SEDAN. Jag blir helt mosig i hjärtat bara av att tänka på att jag snart får träffa honom igen. Den här djävla distansen, alltså. Jag fortsätter att jaga jobb för att försöka lösa vår distanssituation. Jag gör så gott jag kan. Vill ha ändring på detta så snart som det bara gå, liksom.

Men ja.

Jag städar och tvättar idag. Jag hittade en sjutimmars playlist med låtar från alla Jabba Dabba Dance-skivorna på Spotify och efter att ha städat till den hela helgen har jag nu en viss pavloveffekt där jag blir supertaggad på att städa vidare så länge jag lyssnar på den :D Tydligen är nittiotalsmusik teh shit när man städar :3

…och jag har börjat lyssna på julmusik nu. På riktigt. Lite grann varje dag. Inte för mycket – vill inte lyssna sönder före december! – men så att man blir sådär mysglad i hjärtat ändå.

…och så har jag kommit fram till att dark ambient (mer specifikt; Midnight Syndicate) är cirka PERFA när man läser creepypasta på /nosleep/ :)))) Himla läskigt och bra och obehagligt och yikes, hela grejen.

OKEJ nu skall jag försöka få tummen ur och faktiskt få upp min skit på vinden, och sedan är det dags att gå nedom tvättstugan igen. Hejsvej på er!